Seka Aleksić sada ima kuću od pola miliona, a nekad je štedela za bundu: Bila je preskupa, nosila sam je neprestano (VIDEO)

16.11.2022

22:40

0

Tokom svoja dva albuma nosila je ovaj komad garderobe, što pevačice danas ne praktikuju.

Seka Aleksić sada ima kuću od pola miliona, a nekad je štedela za bundu: Bila je preskupa, nosila sam je neprestano (VIDEO)
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić pojavila se sinoć na reviji Bate Spasojevića i tom prilikom se osvrnula na svoju dugogodišnju saradnju sa modnim kreatorom, gde je govorila o tome koliko je u suštini neopterećena skupim brendovima. 

Pevačica je u razgovoru sa medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam istakla da joj je, kada je moda u pitanju, najbitnije da joj je udobno i lepo, kao i da joj je pored cipela i torbi skupih modnih kuća, garderoba koju kupuje najćešće sa potpisom pristupačnijih marki.

Kako je rekla, najbolje se oseća u ravnoj obući, kao i da je po njenom mišlljenju, žena najseksepilnija u beloj majici i farmericama. Ona se na pitanje naše novinarke - da li se ikada mučila da sebi priušti neki komad garderobe, osvrnula na sam početak svoje karijere i ispričala da joj je tada trebalo više vremena i rada da skupi novac za luksuznu bundu. 

- Ranije sam imala tih problema, danas ne. Sećam se jedne bunde, koja tada i nije bila nešto ekstremno skupa, ali je i za moje tadašnje prihode i način života, ona bila preskupa - rekla je folkerka i dodala:

24sedam
Seka Aleksić

 

- Nosila sam je neprestano sa prvim i drugim albumom, a kasnije sam je poklonila drugarici. Odslužila je svoje - zaključila je Seka. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike