Šokantna naslovnica čuvenog magazina sa Kristen Stjuart: Želim da uradim najgej je*enu stvar koju ste videli u životu (FOTO/VIDEO)

19.02.2024

12:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je 2017. godine javno izjavila da je kvir, a kontroverznom naslovnom stranom želi da “pošalje poruku” i “obrne rodne uloge”

Šokantna naslovnica čuvenog magazina sa Kristen Stjuart: Želim da uradim najgej je*enu stvar koju ste videli u životu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Američka glumica Kristen Stjuart fotkana je za naslovnicu novog broja časopisa Rolling Stone, kako pozira sa rukom u gaćicama i zavodljivo gleda u kameru. Glumica (33) uparila je donji veš Bike Athletics sa raskopčanim crnim kožnim prslukom modnog brenda Vena Cava koji otkriva njen torzo, a smeđe šiške uokviruju njeno lice.

 

 

Stjuart je 2017. godine javno izjavila da je kvir, a u tekstu je rekla da kontroverznom naslovnicom želi da “pošalje poruku” i “obrne rodne uloge”.

Dečaci su bili seks simboli

- Glumila sam u celoj seriji "Sumrak saga" i nikada nisam bila na naslovnoj strani Rolling Stone-a jer su dečaci bili seks simboli. Sada želim da uradim najgej jebenu stvar koju ste ikada videli u životu. Kad bih mogla da pustim brkove, dlake na stomaku i otkopčam pantalone, uradila bih to. Momci, žao mi je, ali njihove jebene stidne dlake mi stalno padaju na lice, a ja sam u fazonu, "Mmmmm, daj mi to" - rekla je glumica za ovaj magazin.

 

 

Fotografije su ubrzo postale viralne na društvenim mrežama, a fanovi su se začudili što je kvir slavna ličnost dobila tako seksi naslovnicu.

Stjuart trenutno snima kvir triler “Love Lies Bleeding” sa Kejti O’Brajan. Ona je za Rolling Stone rekla da je kao “otvorena gej filmska zvezda” srećna da glumi u filmu koji se ne oslanja na klišee kao što je priča o autovanju. Glumica ulogu menadžera teretane Lu vidi kao povratak u svoje “prirodno okruženje” jer je odabrala ulogu koja odgovara njenoj glumačkoj estetici.

- Čudan je i na neki način dirljiv povratak u formu - rekla je ona.

Profimedia
 

Volela sam da budem tužna i usrana

Kirsten je govorila i o negativnoj strani slave zbog glavne uloge u "Sumrak sagi". Prisetila se da je imala stalne napade anksioznosti koji bi eskalirali do tačke kada je morala da leži na podu kupatila, a jednom je bila hospitalizovana.

- Rekli su: "Ona je dehidrirana". Objasnila sam im: "Nisam dehidrirana. Izbezumljena sam" - otkrila je glumica. 

Godinama je morala da bude blizu kupatila u slučaju da “iznenada dobije nagon za povraćanjem” i imala je ozbiljnih problema sa nesanicom, a u jednom trenutku se zabrinula da će umreti od nedostatka sna.

Profimedia
 

- Volela sam da budem tužna i usrana. Napravila sam od toga kompletan umetnički projekat: ceo svoj život - priznala je ona.

Pričala je i o tome koliko je ljudi stalno pita za bivšeg dečka Roberta Patinsona, sa kojim je glumila u “Sumrak sagi”.

- Rob i ja ne možemo više da pričamo o tom sranju jer je to jebeno čudno. To je kao da te neko stalno pita, bukvalno decenijama: "Koju si ocenu dobio u četvrtoj godini srednje škole?”. Vi odgovarate: “Jebenu peticu, čoveče! Ne znam!” - zaključila je glumica, prenosi Headliner.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike