Poput princeze iz bajke: Manikir vilinski nokti, idealan za mlade na venčanjima, ali i dame koje vole "tihi luksuz"

08.03.2024

18:16

0

Autor: V. I.

Pored šminke i frizure, manikir je neizostavan deo ulepšavanja svake neveste

Poput princeze iz bajke: Manikir vilinski nokti, idealan za mlade na venčanjima, ali i dame koje vole "tihi luksuz"
Copyright Freepik

Nema ničeg magičnijeg nego da nanesete sjaj na kapke, jagodice i ramena, te da se transformišete u princezu iz bajke. To se naročito odnosi na dame koje žele da se osećaju posebno na dan kada će reći sudbonosno "da".

Manikir po imenu vilinski nokti je najnoviji i najbolji način da kanališete svoju unutrašnju Zvončicu. Dovoljno su suptilni za svakodnevno nošenje, ali i prikladno glamurozni za svečane događaje poput venčanja, jer dodaju eterični sjaj svakom izgledu. Kao što kaže Petar Pan, sve što je potrebno jesu vera, poverenje i malo vilinske prašine (ili, u ovom slučaju lak za nokte).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

 

Trend prigrlile poznate ličnosti

Otkada je gospođa Hejli Biber počela da glazira svoje nokte mat završnom obradom, prelazeći od bisernobele preko čokoladne do slatke jagode i nazad, svetlucavi nokti su postali trend, a nosila ih je i Džesika Čestejn. Vilinski nokti su derivat ovog trenda, a čini ih suptilni svetlucavi sloj nanet preko pastelne ili biserne osnove. Magija vilinskih noktiju je u njihovoj jednostavnosti. Trenutno su najtrendi čisti, negovani i decentno nalakirani nokti

 

 

Mogu da se naprave i kod kuće

Svetlucavi, magični vilinski nokti nisu samo lepi za gledanje – njih mogu da naprave i apsolutne početnice kod kuće. Možete da izaberete svetlucavi lak ili da nanesete završni premaz preko vaših omiljenih nijansi, baš kao Diznijeva vila koja stvara magiju sa svojim začaranim štapićem.

Sjajna stvar u vezi sa ovim izgledom noktiju je što to možete postići jednostavnim nanošenjem laka. Ne trebaju vam nikakvi dodatni alati. Dakle, stavite osnovu u nekoj nežnoj boji i onda pređete preko providnim lakom sa nežnim šljokičastim sjajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike