Sve je zasenila: Amal Kluni je oličenje elegancije u haljini koja se preliva u bojama zalaska sunca

05.12.2023

09:39

0

Autor: K. O.

Advokatica za ljudska prava pokazala kako izgleda glamur

Sve je zasenila: Amal Kluni je oličenje elegancije u haljini koja se preliva u bojama zalaska sunca
Copyright Profimedia

Sinoć su u Rojal Albert Holu u Londonu održane Britanske modne nagrade 2023. A povodom ovog događaja okupile su se brojne poznate ličnosti. Među njima je bila i najpoznatija advokatica za ljudska prava na svetu i supruga holivudskog superstara Džordža Klunija, Amal Kluni.

U svojim brojnim izdanjima, advokatica sa istančanim modnim ukusom i savršenom figurom blistala je, a ovog puta to je bilo i doslovno. Naime, Amal je za ovaj kišni crveni tepih obukla zlatnu haljinu. 

U blistavoj zlatnoj haljini koju potpisuje modna kuća "Versače" Amal je bila oličenje elegancije.

A poseban efekat dale su zlatne krljušti koje su imale ombre efekat. Njena pojava sve je ostavila bez daha, a Amal je bila prava zvezda večeri.

Profimed
 

Inače, advokatica za ljudska prava sinoć je svojoj prijateljici Šarlot Tilberi uručiti specijalnu nagradu za njen doprinos modi.

Tek što je pokazala kako joj stoji elegantan crni komplet od baršuna na premijeri suprugovog novog rediteljskog poduhvata u Londonu, Amal se pojavila i dala novo značenje reči glamur.

Pored nje, na crvenom tepihu bile su i Gvinet Paltrou, Kejt Mos, Rita Ora, Ebi Klensi, Amanda Holden koja je pozirala sa ćerkom Leksi (17).

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike