Gvinet je primer da posle razvoda ima prijateljstva među bivšima: Fotografijama s devojkom nekadašnjeg supruga tek sve oduševila! (FOTO)

01.12.2023

00:10

0

Zajedno proslavile Dan zahvalnosti

Gvinet je primer da posle razvoda ima prijateljstva među bivšima: Fotografijama s devojkom nekadašnjeg supruga tek sve oduševila! (FOTO)
Copyright Profimedia

Gvinet Paltrou i Kris Martin, frontmen britanskog benda Koldplej, svojevremeno su bili u braku u kome su dobili dvoje dece. Međutim, posle 13 godina odlučili su da stave tačku na zajednički život, ali bez ružnih reči i iznošenja prljavština iz braka. 

Naprotiv, Gvinet i Kris su uprkos razvodu ostali bliski prijatelji, što su bili i pre venčanja. Glumica je otišla korak dalje, pa je osim sa Krisom, u odličnim odnosima i sa njegovom novom devojkom, Dakotom Džonson. 

Kris i Dakota su vezi oko dve godine, a zajedničke slike dve glumice govore o tome da je Gvinet vrlo zadovoljna Krisovim izborom. 

Printscreen/Instagram/ gwynethpaltrow
 

Ovim potezom je pokazala da bivši supružnici mogu normalno da funkcionišu i nakon razvoda. Inače, slika je nastala na Dan zahvalnosti, koji su zajedno proslavile. 

Podsetimo, Dakota potiče iz glumačke porodice – otac joj je čuveni Don Džonson, a majka Melani Grifit, a proslavila se ulogom u filmu "50 nijansi sive".

S druge strane, Gvinet je nakon razvoda otpočela vezu sa producentom Bredom Falčukom, za kog se i udala 2018. godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike