Svet možda obožava Dejvida i Viktoriju Bekam, ali njihove komšije im nisu baš naklonjene: Zbog ovoga su besni na njih!

04.11.2023

12:06

0

Ne sviđaju im se planovi koje ima poznati par

Svet možda obožava Dejvida i Viktoriju Bekam, ali njihove komšije im nisu baš naklonjene: Zbog ovoga su besni na njih!
Dejvid i Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su oduvek bili mnogima omiljeni poznati par, a nakon dokumentarca koji je emitovan nedavno, zavoleli su ih i oni koji do tada nisu. Međutim, njihove komšije im baš i nisu naklonjene.

Kako se navodi, oni koji žive u neposrednoj blizini Bekamovih su besni zbog radova koje par planira da odradi u bliskoj budućnosti.

Bekamovi su odlučili da pretvore štalu na posedu u Kotsvoldsu u tri kućne kancelarije. Takođe su dobili i dozvolu za izgradnju novog puta koji vodi do njihovog imanja i za izgradnju staklenika. Planovi bi trebalo da budu sprovedeni tokom sledeće tri godine.

Profimedia
Dejvid i Viktorija Bekam

Lokalci su ih optužili da su počeli radove pre nego što su dobili dozvolu od vlasti, zbog čega su komšije pisale pisma u kojima se žale lokalnim vlastima, prenosi "Daily Mail".

- Verujemo da žele dužu vožnju do svog imanja, radije nego kraću koju sada koriste, sve da bi javnost držali podalje od sebe - navode komšije para i dodaju:

- Razgovarao sam s ljudima koji se bave distribucijom staklenika u Ujedinjenom Kraljevstvu i svi su rekli da bi ovaj staklenik mogao da se podigne u roku od najviše dva do tri meseca. Uvek se čudim onima koji dođu da žive na selo, a zatim žele da donesu predgrađe, jer nisu zadovoljni životom u prirodnom seoskom okruženju.

Profimedia
Dejvid i Viktorija Bekam

Nakon renoviranja, imanje se sada može pohvaliti saunom, malim bazenom, fudbalskim igralištem, teretanom, bazenom i 50.000 funti vrednim šatorom za safari na terenu za zabavu.

Par, koji ima četvoro dece Bruklina (24), Romea (21) Kruza (18) i Harper (12) ugrabio je svoje seosko utočište za procenjenih 6,15 miliona funti u decembru 2016.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike