Povratak Meg Rajan: Sa Dejvidom Duhovnijem u seksi i romantičnoj priči na zaleđenom aerodromu (FOTO/VIDEO)

01.09.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je istakla da romantične komedije "zaista funkcionišu kada su dva lika na suprotstavljenim stranama"

Povratak Meg Rajan: Sa Dejvidom Duhovnijem u seksi i romantičnoj priči na zaleđenom aerodromu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Meg Rajan, nekadašnja kraljica romantičnih komedija, posle dugogodišnje pauze vratila se glumi u filmu "What Happens Later", u kom igra uz Dejvida Duhovnija. Glumica je i režirala ovo ostvarenje, zasnovano na predstavi "Shooting Star", u kom se bivši ljubavni par posle više decenija razdvojenosti, ponovo sreće na snegom okovanom aerodromu.

Profimedia
 

Čekajući poletanje, koje kasni zbog lošeg vremena, Vila (Rajan) i Bil (Duhovni), primorani su da se dotaknu razloga zbog kog su raskinuli pre više od dvadeset godina i otkrivaju da jedno drugo i dalje podjednako privlače i nerviraju kao i ranije.

Hoće li biti zajedno ili neće?

Glumica je za Entertainment Weekly rekla da romantične komedije "zaista funkcionišu kada su dva lika na suprotstavljenim stranama" i imaju ritam, intelekt, humor i dijalog koji ukazuje na njihovu kompatibilnost.

Profimedia
 

- Bilo je zabavno videti Dejvida koji postaje taj lik, za kog mislim da uopšte ne liči na njega. S druge strane, ja sa Vilom stvarno mogu da se povežem. Uronio je u svaku scenu u potpunosti. On je zabavan, pametan, drag i neodoljiv - istakla je Rajan i dodala:

- I dalje postoji pitanje hoće li biti zajedno ili neće i zato je 'What Happens Later' na neki način romantična komedija. Govori o starijim ljudima, ali je bez obzira na to film romantičan i seksi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike