U susret Noći veštica: Ovo su najzapaženiji kostimi poznatih (FOTO)

25.10.2023

07:45

0

Oni ne žale ni vreme ni novac na kostime

U susret Noći veštica: Ovo su najzapaženiji kostimi poznatih (FOTO)
Hajdi Klum, Kim Kardašijan i Paris Hilton - Copyright Profimedia

Za tačno nedelju dana održaće se žurka povodom Noći veštica, a brojne poznate ličnosti nadmetaće se oko toga čiji kostim je najbolji. 

Poznato je da za kraljicu Noći veštica važi Hajdi Klum, koja se prethodne godine maskirala u crva. Ništa manje ne obećava ni ove godine, te ne krije koliko je uzbuđena. 

- Biće baš, baš ekstra. Nekoliko noći sam već prebdela. Pa, znate mene. Volim to, priznajem. I osećam da će sve proći sjajno - prokomentarisala je za „Daily mail". 

Profimedia
Hajdi Klum

Osim u crva, Hajdi se ranije maskirala i u Fionu iz Šreka, Džesiku Rabit, ljudsku muskulaturu, majmuna, leptira...

Porodica Kardašijan zajedno proslavlja ovaj praznik, a najstarija Kim je do sada bila Riz Viterspun iz filma "Pravna plavuša", mutantkinja Mistik iz franšize "X-Men", a najzapaženiji je bio kostim inspirisan filmom Kremenko, te su se osim nje maskirala i njena deca. 

 

 

Njena mlađa sestra Kajli Džener važi za naslednicu poznate porodice koja preti da sruši popularnost Kim, a s obzirom na to da su za Noć veštica sve oči uprete u poznate, Kajli je morala da joj parira svojim kostimima. 

Prethodnih godina imali smo priliku da je gledamo kao Plejboj zečicu, Malu sirenu, Viktorijinog anđela, Merilin Monro, ali i kao Barbi lutku. 

 

 

Reperka Kardi Bi svake godine se iznova potrudi da oduševi svojim kostimima, a nakon kostima Mardž Simpson, zmije i veštice, jedno od njenih najoriginalnijih kostima bio je lik Kruele de Vil iz filma "101 dalmatinac". 

Kako bi upotpunila lik ona je na žurku i povela jednog psa, rase dalmatinca. 

Profimedia
Kardi Bi

I sestre Hilton, Paris i Niki, su poznate kao ljubitelji o zabava i maskenbala. One su obavezne zvanice, a sa kostimima idu iz krajnosti u krajnost, tačnije od uloga seksi policajka, pa do elegantnog kostima Odri Hepbern iz filma "Doručak kod Tifanija". 

Takođe, njih dve povremeno usklade kostime, pa su tako jedne godine bile Rimljanke. 

Profimedia
Niki i Paris Hilton

Dženifer Lopez je prošlogodišnjim kostimom privukla mnogo pažnje. Naime, ona se maskirala u devicu, te obukla belu čipkanu haljinu. 

Akcenat je stavila na svoje obline, ali su ovakvi kosti veoma česti, te je zbog toga Dženifer dobila brojne kritike da je neoriginalna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

 

Loren Konard svake godine ima vrlo upečatljive kostime, a njeni izbori do sada su bili crvenkapa, vila, dama iz pedesetih godina, zombi devojčica, ali i dalje nije nadmašila svoj kostim iz 2020. godine. 

Tada se maskirala u kraljicu karata, te je preko haljine imala dug plašta sa printom karata. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by loren gray (@loren)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike