Boginja lepote i um genijalca: Ona je proglašena za najlepšu i najuspešniju ženu 2023. godine

19.10.2023

12:03

0

Autor: K. O.

Časopis "Maxim" objavio je svoju listu za 2023. godinu, a mi možemo samo da se složimo

Boginja lepote i um genijalca: Ona je proglašena za najlepšu i najuspešniju ženu 2023. godine
Copyright Profimedia

Iako je tek sredina oktobra, lagano se svode računi za 2023. godinu. Tako je australijsko izdanje časopisa "Maxim" objavilo svoju godišnju listu "Hot 100" za 2023. godinu.

Na toj listi nalaze se najuspešnije žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. A jedna dama dominira već četvrtu godinu zaredom.

Ove godine je sigurno najslikanija i najhvaljenija osoba. U pitanju je slavna glumica Margo Robi (33).

Na drugom mestu ovogodišnje liste našla se fudbalerka Sam Ker, a treće mesto je zauzela muzičarka Delta Gudrem.

"Naša godišnja "HOT 100" lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja da slavi izvanredne australijske žene koje su impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i neverovatnim talentima", izjavio je za medije Santi Pintado, glavni urednik "Maxima".

Profimedia
 

Zbog uloge u filmu "Barbi" Margo Robi je definitivno obeležila ovu godinu i pokrenula nekoliko novih trendova. Bila je glavna zvezda velikog platna i naslovnica magazina, a osim što je na velikom platnu oživela popularnu lutku, Robi je i producent filma zahvaljujući svojoj produkcijskoj kompaniji "LuckyChap Entertainment".

Magazin "Variety" je saznao da je Margo za ulogu filmu "Barbie" bila plaćena 12.5 miliona dolara, a procenjuje se da je inkasirala nekoliko puta više od te sume zahvaljujući producentskom radu.

Profimedia
 

Margo je bila najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie", a tada je nadmašila njen prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blokbaster "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.

Ovih dana se spekuliše da će se ova lepotica po četvrti put okušati na velikom platnu sa Bredom Pitom sa kojim smo imali prilike da je gledamo u filmovima "Vavilon", "The Big Short" i "Bilo jednom u Holivudu."

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike