Margo Robi i Bred Pit u četvrtom zajedničkom filmu? Rimejk kultnog klasika (VIDEO)

18.10.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Pregovori su u toku

Margo Robi i Bred Pit u četvrtom zajedničkom filmu? Rimejk kultnog klasika (VIDEO)
Copyright Profimedia

Čini se da je na pomolu nova saradnja Margo Robi i Breda Pita. Bio bi to četvrti zajednički film holivudskih zvezda koje su prvi put sarađivale na biografskoj kriminalističkoj drami "Opklada veka" 2015. godine. 

Četiri godine kasnije Pit i Robi su igrali u Tarantinovom hitu "Bilo jednom u Holivudu", a prošle godine u spektaklu "Vavilon".

Profimedia
 

Kako prenose strani mediji, u toku su razgovori između produkcijskih kuća koje u svom vlasništvu imaju Margo i Bred o koprodukciji rimejka kultnog filma iz 1934. godine "Mršavko" (The Thin Man). 

Reč je o ostvarenju koje donosi priču o privatnom detektivu Niku Čarlsu koji nakon venčanja sa bogatom naslednicom Norom napušta svoj posao i uživa u luksuznom životu sa svojom suprugom. Zaljubljeni i bezbrižni uvek su spremni za zabavu, a film počinje njihovim dolaskom u Njujork za Božić, u koji su, iz San Franciska, doputovali vozom. Ipak, slučaj nestale osobe vraća Nika njegovom poslu kojim je Nora oduševljena i bezrezervno mu u njemu pomaže.

Poznati po ulogama glamuroznih i zabavnih likova

Mnogi su uvereni da bi detektivski bračni par mogli da igraju upravo Bred Pit i Margo Robi. Osim toga, njih dvoje su poznati po ulogama glamuroznih, ali zabavnih likova pa je i to parametar bitan za ovaj rimejk. 

Profimedia
 

Ali, bez obzira na to da li će glumiti u filmu, njihovo partnerstvo značilo bi odličan početak projekta. Pit je već decenijama magnet za publiku, a Robi je tokom poslednjih deset godina strpljivo gradila svoj holivudski put i sa filmom "Barbi" se vinula u neslućene visine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike