Telo iz snova: Penelope Kruz nosi pantalone za sva godišnja doba koje izdužuju i čine figuru vitkijom

03.08.2023

19:04

0

Autor: K. B.

Ovaj stajling glumice inspiriše sve žene da istraže i eksperimentišu sa odećom koja pristaje njihovoj figuri i donosi dozu samopouzdanja

Telo iz snova: Penelope Kruz nosi pantalone za sva godišnja doba koje izdužuju i čine figuru vitkijom
Copyright Profimedia

Penelope Kruz, slavna glumica koja se bliži pedesetoj godini, iznova pokazuje da stil nema granica. Nedavno je u Los Anđelesu zablistala u ležernom letnjem izdanju koje pršti elegancijom i udobnošću. Njen stajling oduzima dah, a posebno su se istakle predivne pantalone koje su privukle pažnju svih modnih znalaca.

Profimedia
 

Pantalone ravnih nogavica, izrađene od tamnog denima, su ključni komad ovog izgleda. Ovaj model pantalona pristaje svakoj figuri, čineći je vitkijom i vizualno izdužujući. Ono što je posebno važno jeste da su ove pantalone univerzalne i mogu se nositi tokom svih godišnjih doba. Bez obzira na konfekcijski broj, od XXS do XXL, ove pantalone će laskati svakom stasu.

Penelope je pametno izabrala kraći top pejsli dezena kao savršen dodatak pantalonama, stvarajući skladan i ležeran izgled. Japankama i frizurom sa svetlim pramenovima upotpunila je svoj letnji stil.

Uz prave pantalone, svaka žena može izgledati sjajno i osećati se udobno u svakoj prilici. Njen modni izbor je inspiracija svima da kreiraju jedinstvene i elegantne kombinacije koje će izražavati njihovu ličnost i stil.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike