Penelope Kruz nosi lepršavu haljinu na tufne koja laska ženstvenosti, idealnu za duge letnje dane, i hit detalj u kosi (FOTO)

11.05.2023

17:09

0

Autor: Z. A.

Ovakva jedna haljina potrebna je svakoj dami od stila

Penelope Kruz nosi lepršavu haljinu na tufne koja laska ženstvenosti, idealnu za duge letnje dane, i hit detalj u kosi (FOTO)
Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Nakon vođenja ovogodišnje Met Gale u čast Karla Lagerfelda i blistanja u „Chanelovoj“ raskošnoj, beloj kreaciji, španska glumačka diva stigla je u Rim kako bi uveličala novo izdanje dodele nagrada „David di Donatello“.

Nagrade David di Donatello, nazvane po Donatellovom Davidu, jednom od najpoznatijih skulptura italijanske renesanse, filmske su nagrade koje svake godine dodeljuje Accademia del Cinema Italiano, a 68. izdanje dodele obeležila je slavna Špankinja.

Profimedia
Penelope Kruz

U čast domaćinima, 49-godišnja oskarovka na crvenom tepihu prodefilirala je u haljini brenda „Dolce & Gabbana“ - lepršavom, crnom modelu ukrašenim uzorkom belih tufni.

Ženstvenog kroja, sasvim tipičnog za modni potpis italijanskog dvojca, ovom haljinom Penelope je i te kako istakla svoje špansko poreklo, a posebno velikim cvetnim detaljem u kosi i vatrenoj boji crvene.

Nju je pratila make-upom sa istaknutim crvenim ružem na usnama, a celokupno izdanje učinilo ju je glavnom zvezdom dodele.

Profimedia
Penelope Kruz

Dugo je Penelope Kruz imala uspešnu saradnja s francuskim „Chanelom“, koja se nastavila i nakon Lagerfeldovog odlaska 2019. godine. U njegovu čast, poznata Špankinja vodila je ovogodišnje izdanje bala Met Gala u Njujorku i pritom brojne zadivila u „Chanelovoj“ haljini iz haute couture kolekcije za sezonu proleće/leto 1998. godine.

Tanjug/ Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Penelope Kruz

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike