Vest koja će obradovati i devojke i muškarce: Epilacija bez bola je moguća!

27.06.2023

17:15

0

U srpskoj prestonici dame, ali i gospoda, imaju mogućnost da se reše neželjenih dlačica potpuno bez tegoba

Vest koja će obradovati i devojke i muškarce: Epilacija bez bola je moguća!
Laserska epilacija - Copyright Profimedia

U Beogradu je otvoren novi lokal, na novoj lokaciji estetsko - edukativnog centra "Brow Art Academy", osnovan sa idejom da savremenim ženama omoguće da budu sveže, lepe i spremne za novi dan u svega nekoliko minuta.

Vlasnica ovog centra, Radica Lučić, koja se ovim poslom bavi više od devet godina, otkrila je kakve usluge čekaju njene klijente koji posete ovaj prostor, a posebno se osvrnula na novi aparat za lasersku epilaciju, jedinstven u Srbiji.

24sedam
Radica Lučić

- Nas u Beogradu znaju klijenti po tretmanima trajne šminke, to je nešto što već devet godina radimo uspešno. Održavamo i obuke za te tretmane. A ono čemu smo ozbiljno pristupili poslednjih 4, 5 godina jesu laserski tretmani, gde smo proširili delatnost - započela je Radica, pa nastavila:

- U našem centru se nalaze originalni aparati, na kojima radi medicinsko osoblje. Pre nekih nedelju ili dve, u naš estetski centar stigao je novi aparat za lasersku epilaciju i to je jedini u Srbiji, prvi smo koji možemo da ga ponudimo klijentima. 

Kako je Radica ispričala u nastavku, tokom tretmana sa ovim aparatom njeni klijenti imaju potpuni komfor.

- Ovo je aparat koji je apsolutno bezbolan, klijenti ništa ne osećaju tokom tretmana. To je komfor koji oni žele da bi rešili svoj problem, recimo, konkretno laserske epilacije, da se reše dlačica na neželjenim mestima i da ih to ništa ne boli. Kada se radi kako treba i kvalitetan je aparat, kada osoba koja radi na aparatu zna adekvatne parametre za svaki tip kože, onda nema prostora za bilo kakav strah od lasera - ističe Radica.

Šta je rekla o trajnoj šminki, koje tretmane ona preporučuje, kao i koje poznate ličnosti dolaze i koriste njene usluge pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike