Volite upadljiv nakit – postoje pravila kako da ga nosite

16.09.2020

06:32 >> 22:51

0

Na klizavom ste terenu, zato ne pravite modne greške

Volite upadljiv nakit – postoje pravila kako da ga nosite
Copyright Profimedia

Garderoba govori o vama, a tek nakit! Aksesoar nepogrešivo otkriva da li ste osoba od stila i zato nemojte da pravite greške, pogotovo ako ste zaljubljenik u upadljive komade. Oni mogu biti efektni, a svakako će biti nešto što će ljudima odmah upasti u oči.

Poslušajte ova jednostavna pravila za nošenje upadljivih komada. Najpre, treba mu dozvoliti da se izdvaja, zato ga ne treba nositi sa drugim upadljivim komadima, ili barem blizu. Ako se slažu, možete zajedno poneti orglicu i prsten ili minđuše i narukvicu, na primer.

Ako je komad nakita upadljiv i pun boja, kombinujte ga uz jednostavnu odeću. Jednobojna haljina sa jednostavnim krojem će odlično ići uz raskošnu ogrlicu.

Kada birate upadljive minđuše, imajte na umu da će biti odmah primećene od strane sagovornika i svih ljudi iz vaše okoline. Zato treba da prate oblik vašeg lica, poželjno je da kosa bude sklonjena sa lica ili podignuta, a obratite pažnju i da šminka bude svedena. Ovde takođe, treba dodati i da pri odabiru upadljivog prstena morate voditi računa da vam nokti budu manikirani ili barem uredni. Upadljive narukvice najbolje je nositi na golim rukama ili na skroz usku majicu ili rolku.

Uvek imajte na umu da odabirom garderobe ili nakita šaljete neku poruku. Ako je nakit upadljiv neka on bude glavni deo kombinacije na kojoj će se svi pogledi zaustavljati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike