Bivša Plejboj zečica zbog razvoda ostala bez para, pa počela da taksira: Najzgodnija taksistkinja dala pola miliona za operacije

01.05.2023

17:00

0

Autor: K. O.

Njeni klijenti su oduševljeni

Bivša Plejboj zečica zbog razvoda ostala bez para, pa počela da taksira: Najzgodnija taksistkinja dala pola miliona za operacije
Najzgodnija taksistkinja na svetu - Copyright Printscreen/Instagram

Da život ima neke čudne puteve uverila se i Nanet Hamond Losčijavo koja je posle razvoda postala taksi vozač. Iako je do tada potrošila 350.000 evra na plastične operacije kako bi izgledala poput lutke, ona je nakon razvoda ostala bez ičega, pa je morala da krene od nule.

I sada oni koje po koje ona dođe taksijem tvrde da nikada nisu imali tako "glamuroznog" vozača.

Kada je posle sudske bitke sa bivšim suprugom ostala bez prebijene pare, Nanet je spavala na dušeku u garsonjeri razmišljajući kako da preokrene svoj život. Onda je ostvarila saradnju sa firmom koja iznajmljuje Tesla automobile za taksiranje.

 

 

- Sada sam tu i radim kao taksistkinja. Razmišljala sam o tome neko vreme jer više od godinu dana nisam imala auto za vožnju jer mi je bivši suprug uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim govore isto... Nikada nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnija stvar u svemu tome je da kad se zaustavim svi doslovno kažu "o moj Bože, nisam očekivao da ćeš ovako izgledati" ili "o moj Bože, kako si zgodna" i slične stvari - priča Nanet.

 

 

Do nedavno, ova žena iz Sinsinatija, živela je u luksuznoj vili, a punih 17 godina nije platila nijedan račun zahvaljujući svom neverovatno bogatom bivšem partneru. Inače je i majka šestoro dece, a svoj novi posao doživljava kao terapeutski jer uživa u interakciji s ljudima iz različitih društvenih slojeva.

 

I sada ima potpuno novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobijam puno dobrih napojnica i do sada nisam imala problema. Svi su tako prijateljski raspoloženi i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. Jednostavno je sjajno iskustvo voziti ljude okolo, upoznati nove - kaže ona.

Ona je svoju priču podelila u želji da nadahne i druge žene jer je svesna da i dalje živimo u svetu u kom dominiraju muškarci. Jednostavno, prava je retkost videti ženu vozača. Što potvrđuje i jedna studija Univerziteta Stenford koja kaže da je svega 27 odsto vozača Ubera u SAD između 2015. i 2017. bilo ženskog pola, piše Daily Star.

 

 

Iako je šest puta krasila naslovnicu Plejboja, Nanet sada uživa u novom životnom poglavlju.

- To je sjajno iskustvo i zaradićete puno novca na njemu i možda postavljam lestvicu za više žena koje žele da rade ovaj posao. Možete sami da odredite svoje radno vreme, možete da idete i na porodične događaje jer možete da stanete i idete gde želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od pluseva je što nemate nikoga "na vratu". Možete jednostavno biti ono što jeste i ovo je sada moje putovanje i sviđa mi se. Videćemo gde će to ići - ističe ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike