Pamela Anderson posle 30 godina pozirala u crvenom kupaćem kostimu iz „Čuvara plaže“ i pokazala da u šestoj deceniji ima izvajano telo

29.04.2023

10:34

0

Autor: Z. A.

Ona izgleda potpuno isto kao pre tri decenije

Pamela Anderson posle 30 godina pozirala u crvenom kupaćem kostimu iz „Čuvara plaže“ i pokazala da u šestoj deceniji ima izvajano telo
Pamela Anderson ponovo dominira - Copyright Foto: Profimedia

Glumica i seks-simbol Pamela Anderson pozirala je u crvenom kupaćem kostimu i oživela sećanje na kultnu seriju „Čuvari plaže“.


Poziranje u čuvenom kostimu je deo kampanje za liniju kupaćih kostima, budući da ć se najpoznatija plavuša na svetu oprobati i kao modna dizajnerka.

Pamela je na svom Instagram profilu otkrila je da je za brend "Frenkie's Bikinis" dizajnirala liniju kupaćih kostima, a fanovi su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda - budući da njeno telo s godinama nije doživelo transformaciju.

Pamela je otkrila da još uvek ima originalni kostim iz serije "Čuvari plaže", koja se snimala od 1989. do 1999. godine.

- Obučem ga ponekad kada s prijateljma idem na neke zabave pa glumim da ih spasavam. I dalje mi stoji, ali ovi koje sam ja dizajnirala mi bolje pristaju - ispričala je uz osmeh.

Pored crvenog, u prodaji će se naći i kostimi u žutoj i beloj boji. Od 4. maja će biti dostupni na internet stranici spomenutog brenda.

Profimedia
Frančeska Ajelo i Pamela Anderson

- Svaka žena mora da ima beli bikini. Ja sam se čak i udala u njemu - izjavila je Pamela.

Profimedia
Pamela Anderson

Pamela je sa sinovima promovisala dokumentarni film o njenom privatnom životu i njenu stranu priče koju su mediji i tabolidi devedesetih koristili za prodaju novina.

Profimedia
Pamela Anderson

Kako se nagađa, glumica će biti deo postave nove sezone domaće serije „Južni vetar“ i zasad je priča o angažmanu samo na nivou nagađanjai.

Profimedia
Pamela Anderson

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike