Hakimijeva supruga se oglasila usred afere oko silovanja i podele imovine: Hiba poslala snažnu poruku! (FOTO)

21.04.2023

13:55

1

"Ne možete kontrolisati sve u životu"

Hakimijeva supruga se oglasila usred afere oko silovanja i podele imovine: Hiba poslala snažnu poruku! (FOTO)
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk - Copyright Profimedia

Fudbaler reprezentacije Maroka, Ašraf Hakimi, u braku je sa jednom od najljepših glumica sveta Hibom Abuk, a vest o njihovom skandaloznom razvodu nedavno je u svim svetskim medijima odjeknula kao bomba.

Poznati par je već neko vreme u medijskoj žiži zbog vesti o razvodu i podeli imovine, koju je Hakimi prepisao na majku.

Naime, nakon što je Hakimi optužen za pokušaj silovanja dvadesetčetvorogodišnje devojke, Hiba je u martu ove godine odlučila da se razvede. Sa fudbalerom je dobila dva sina, Amina i Naima, a usled razvoda tražila mu je više od pola stečene imovine, međutim, ispostavilo se da fudbaler nema ništa, jer je sve prepisao na majku.

Profimedia
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk

Spekuliše se da će fudbaler od razvoda čak i da profitira, a mnogi korisnici društvenih mreža pozdravili su ovaj sraman potez. Hiba je u javnosti trenutno okarakterisana kao žena koju samo interesuju pare, a povodom čitave drame nedavno se oglasila na svom Instagramu i poslala jasnu poruku.

- Zapamtite, ne možete kontrolisati sve u životu, ali možete kontrolisati kako ćete reagovati na to. Oslobodite se potrebe za savršenstvom, prigrlite lepotu sadašnjeg trenutka i verujte da vam univerzum čuva leđa - poručila je Hiba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

 

Povodom priče koja je digla prašinu u svetu, oglasila se i Jelena Karleuša koja je iznela jasan stav i oplela po muškarcima koji su oduševljeni postupkom Ašrafa Hakimija. Karleuša je osula žestoku paljbu po fudbaleru, i javno se zauzela za Hibu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike