Zbog Pamele opet padaju vilice: Zanosna plavuša "oduvala" u crnom providnom kombinezonu (FOTO)

20.04.2023

17:51

0

Autor: M.M.

Bomba iz čuvene serije "Čuvari plaže" zasenila je sve pristutne izvajanim telom i providnom kombinacijom

Zbog Pamele opet padaju vilice: Zanosna plavuša "oduvala" u crnom providnom kombinezonu (FOTO)
Pamela Anderson ponovo dominira - Copyright Foto: Profimedia

Pamela Anderson pokazala je u sredu svoju zanosnu figuru u Njujorku na predstavljanju kolaboracije dva čuvena brenda -  H&M i Mugler.

Bomba iz čuvene serije "Čuvari plaže" zasenila je sve pristutne izvajanim telom i providnom kombinacijom. Andersonova je preko kombinezona sa zvezdicama obukla veliki crni sako ispod kog se samo nazirao bujni dekolte.

Foto: Profimedia
 

Zanosna plavuša zaokružila je svoj izgled čuvenim "Kristijan Lubuten" cipelama sa visokom crvenom potpeticom i klasičnim mejkapom sa "nude" usnama i istaknutim očima.

Kolekcija Muglerovog kreativnog direktora Kejsi Kadvalader uključuje žensku i mušku odeću, kao i modne dodatke, i odaje počast pokojnom francuskom dizajneru siluetama koje karakterišu velika ramena koja su zategnuta u struku sa komadima namenjenim da ispoštuju linije ljudskog tela, koje je H&M nazvao "oda samopouzdanju".

- Kolekcija je proslava svega što Mugler definiše kao kuću i svaki komad je autentičan , od bodija, koji su postali naš potpis, do oštrog kroja i obrađenog teksasa -  rekao je Kadvalader.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike