Kejt Midlton nosi prepravljenu haljinu i minđuše od 16 evra: Londonski glamur na BAFTA 2023.

20.02.2023

11:07

0

Autor: Z. A.

Na crvenom tepihu povodom ovogodišnje dodele nagrada BAFTA glamura je bilo baš koliko treba, a haljine koje su slavne dame pokazale još će se dugo pamtiti

Kejt Midlton nosi prepravljenu haljinu i minđuše od 16 evra: Londonski glamur na BAFTA 2023.
Copyright Tanjug AP Photo/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Crveni tepih postavljen je za dodelu filmskih nagrada BAFTA 2023, a slavne osobe okupile su se u Royal Festival Hallu na prestižnoj ceremoniji kojom se odaje priznanje najboljim talentima u filmskoj industriji.

To je bio i idealan povod za pokazivanje veličanstvenih kreacija, a kada je o glamuru reč, njega na crvenim tepihu nije nedostajalo.

Naravno, veliku pažnju privukli su princ i princeza od Velsa.
Princeza je na dodelu stigla u lepršavoj beloj kreaciji modne kuće „Alexander McQueen“, a modnu kombinaciju upotpunila je parom crnih rukavica. Istu haljinu nosila je i na BAFTA 2019, ali ju je prepravila za ovogodišnju ceremoniju, piše The Daily Mail.

Od detalja, Kejt je odabrala zlatne naušnice koje je pronašla u Zari za 15,95 evra. Princ Villijam nosio je crni smoking s baršunastim sakoom u istoj boji, a modnu kombinaciju je upotpunio crnom leptir mašnom.

Profimedia
 

Od holivudskih glumica A-liste poput Florens Pju, Džulijan Mur i naravno kraljica crvenih tepiha Kejt Blančet - zvezde su servirale modnu ludnicu na crvenom tepihu koji su preplavili blistavim nakitom i dizajnerskim haljinama.

Profimedia
Kejt 2023 (levo) i Kejt 2019 (desno)

 

Kejt Blančet osvojila je nagradu za najbolju glumicu u filmu „Tar“, koji govori o homoseksualnoj dirigentkinji koja se nađe usred seksualnog skandala.

Najbolja glavna glumica zasjala je na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj haljini francuske modne kuće „Maison Margiela“, koju je dizajnirao Džon Galijan.

Maksi-haljina pratila je njenu siluetu, a posebno su upečatljiva bila otvorena leđa koja su cijelu kombinaciju učinila baš prefinjenom.
Crnu haljinu izrađenu od svile i pliša kombinovala je s bisernom ogrlicom modne kuće „Luis Vuitton“.

Elegantna punđa i lagani mejkap naglasili su njenu prrirodnu lepotu.

U galeriji pogledajte kako su se slavne dame pokazale ove godine:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike