Tople i udobne: Haljine sezone koje ne mare za veličinu

11.10.2020

10:36 >> 11:03

0

Takođe, kombinuju se uz najrazličitiju obuću

Tople i udobne: Haljine sezone koje ne mare za veličinu
Copyright Profimedia

Dame širom sveta imaju svoj omiljeni jesenji odevni predmet. To je pletena haljina, najtraženija svake godine u ovo vreme. To su haljine napravljene od toplih materijala poput vune i drugog finog pletiva koje štiti telo od hladnoće, a istovremeno pruža udobnost.

Izuzev toplote i udobnosti, ove haljine imaju još prednosti, a jedna od njih je i što se mogu kombinovati uz najrazličitiju obuću – od patika, gležnjača, čizama na visoku štiklu, dugim ravnim čizmama.

Modeli mogu biti mini i midi, a mogu se kombinovati kao predimenzionirani pulover uz uzane farmerice ili helanke, kao i uz čarape gustog tkanja. Uvek je zanimljivo kada ih iskombinujete uz neke čarape na tufnice ili sa nekim drugim printom.

Na tržištu se mogu naći najrazličitiji modeli, od haljina-dolčevita do predimenzioniranih modela koje sjajno izgledaju kada se u struku steknu nekim atraktivnim kaišem. Povrh svega, odlično izgledaju na damama od XS do XL veličine. Mogu se naći po ceni već od 2.000 dinara, a pretražili smo neke mejnstrim brendove da vidimo šta imaju u ponudi.

Saznaj više:

Stajliš i kad je teško: Ovo su najbolje obučeni muškarci na Instagramu prošle nedelje

Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike