Uredite dom kao Keri Bredšo: Sara Džesika Parker zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem lansirala liniju fascinantnih tapeta

22.09.2022

07:03

0

Autor: D. R.

Kolekcija uključuje 15 dezena u 193 varijacije čija se cena kreće u rasponu od 68 do 299 dolara

Uredite dom kao Keri Bredšo: Sara Džesika Parker zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem lansirala liniju fascinantnih tapeta
profimedia-0641578605 - Copyright Profimedia

Ime Sare Džesike Parker je sinonim za odličan stil, a njen najnoviji poduhvat — linija tapeta koju je kreirao njen dugogodišnji dizajner enterijera i bliski prijatelj Erik Hjuz — nije izuzetak.

Kolekcija "Sarah Jessica Parker & Vallshoppe" uključuje 15 printova u 193 varijacije koje će koštati od 68 do 299 dolara. Tapete su ručno kreirali glumica i Hjuz koji se poznaju više od 30 godina.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja i odmah se povezali - kaže Hjuz za "People".

- Jedan deo tog prijateljstva je uvek bio ovaj afinitet prema dizajnu i enterijeru.

Osim što je tokom godina dizajnirao više domova za glumicu, Hjuz ima dugu listu klijenata poznatih ličnosti, uključujući Endija Koena, Kejti Kurik, Henka Azariju i Loren Grejem.

Tokom pandemije, Hjuz je pomagao Sari da uredi svoj dom u Njujorku kada mu je sinula ideja o saradnji. Sari si odmah dopala priča sa tapetama.

 

Od prefinjenih dezena cveća, razigranih kariranih i smelih grafika, zajedno sa neočekivanim, sofisticiranim i bezvremenskim printovima, elementi u svakom komadu kolekcije su značajni za glumicu.

 

- Boja je nešto što joj je tako neverovatno važno i ona je tako u skladu sa njom - kaže Hjuz.

 

- Zaista nas je izbacila iz naše zone komfora. Postojao je čitav spektar boja po kojem je Volšop bio poznat pre naše saradnje sa njom, i bio je malo mekši i prigušeniji - rekao je na kraju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike