Zvezda „Igre prestola“ drugi put stala na ludi kamen i odabrala jednostavnu boho venčanicu koja ne skriva njene tetovaže (FOTO)

10.10.2022

16:53

0

Autor: Z. A.

Bilo je puno zvanica iz Vesterosa

Zvezda „Igre prestola“ drugi put stala na ludi kamen i odabrala jednostavnu boho venčanicu koja ne skriva njene tetovaže (FOTO)
profimedia-0328033295 - Copyright Profimedia

Britanska glumica Lina Hidi, najpoznatija po ulozi kraljice Sersej Lanister u hit seriji „Igra priestola“, na intimnoj ceremoniji u Italiji izrekla je sudbonosno „da“ kolegi Marku Menčaci, zvezdi serije „Ozark“

Poznati par je bračne zavete razmenio 6. oktobra, a svadbenu ceremoniju nisu propustili Linini brojni kolege iz hit serije HBO-a.

Fotografije svadbe koje kruže društvenim mrežama otkrile su da je Hidi (49) za svoje drugo venčanje odabrala venčanicu jednostavnog kroja, sa detaljem halter okovratnika i zavodljivog proreza na leđima koji je otkrio njene brojne tetovaže.

Polutalasastu kosu svezanu u polurep zvezda „Igre prestola“ za venčanje je oplemenila velom uz ukosnice od cveća kojim je dodatno istakla boho duh ceremonije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HT City (@htcity)

Za prvog supruga, <muzičara Pitera Paula Lugrana, Hidi se udala 2007. i razvela šest godina kasnije, a roditelji su 11- godišnjeg sina Vilija. Godine 2015. postala je majka devojčice Tedi s redateljem Dinom Kadanom, prijateljem iz detinjstva, ali razišli su se 2018. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike