Kraljica Elizabeta II živeće kroz njen osmeh: Sličnost o kojoj priča svet (FOTO)

12.09.2022

10:03

0

Autor: Z.A.S.

Sličnost princeze Šarlot sa kraljicom Elizabetom II, bila je očigledna još u Šarlotinim najranijim godinama

Kraljica Elizabeta II živeće kroz njen osmeh: Sličnost o kojoj priča svet (FOTO)
kraljica elizabeta profimedia-0330781126 - Copyright Profimedia

Nema ničeg neobičnog u tome da srodnici liče. Sigurno ste mnogo puta čuli da neko ima nečiji nos, usne, ruke, oči... pa i da je neko preslikan neko drugi.

Međutim, o jednoj neverovatnoj sličnosti, ovih dana bruji ceo svet, jer nije mala stvar kada ste preslikana engleska kraljica.

Ćerka princa od Velsa Vilijama i princeze Kejt Midlton izuzetno liči na svoju prabaku Elizabetu II koja je nedavno preminula.

Ukoliko biste pažljivo pogledali fotografije preminule kraljice, shvatili biste da izgledaju kao da su u pitanju crno-bele fotografije princeze Šarlot - drugog deteta princa Vilijama i princeze Kejt.

Princeza Šarlot je treća u redu za britanski presto, odmah nakon svog oca i starijeg brata. Rođena je u Londonu, 2. maja 2015. godine, a javnosti je prvi put predstavljena za manje od 10 sati nakon rođenja.

Profimedia
 

Njena prabaka, kraljica Elizabeta II načinila je jedan presedan koji se odnosio na nju. Naime, princeza Šarlot je postala prva princeza u istoriji koja nije pomerena sa britanskog reda za presto, iako je 23. aprila 2018. godine dobila brata. Tu promenu u naslednom pravu stvorila je kraljica 2011. godine, te je Šarlot tako postala treća u redu za britanski presto.

Njena nova titula, nakon kraljičine smrti, glasi princeza Šarlot od Kornvola i Kembridža.

Profimedia
 

Njena sličnost sa kraljicom Elizabetom II, bila je očigledna još u Šarlotinim najranijim godinama. Njene crte lica mnogi mediji su navodili kao zapanjujuće slični kraljičinima, a ovo se posebno odnosi na oči, nos i osmeh.

Sada, Šarlot će nastaviti da podseća svet na osmeh svoje prabake, vladarke koja je najduže upravljala britanskim prestolom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike