Svoje telo, od glave do pete, prekrio je sa preko 2.000 tetovaža sa istim motivom - delovima slagalica

06.09.2022

14:13

0

Autor: D. R.

Čovek sa 2.123 tetovaže ispisane mastilom po rukama, nogama, leđima, trupu, vratu i glavi

Svoje telo, od glave do pete, prekrio je sa preko 2.000 tetovaža sa istim motivom - delovima slagalica
theenigmalive - Copyright Prtinscreen/Instagram, theenigmalive

Ljubitelj ekstremnih modifikacija i tetovaža, Pol Lorens, po celom telu je istetovirao delove slagalice, zbog čega su ga prozvali "The Enigma". Pol na sebi ima toliko tetovaža da nema nijednog čistog dela kože, koji nije prekriven tintom ili nekom modifikacijom.

Pre 11 godina, tačnije, 13. aprila 2011. ovaj čovek postavio je novi službeni rekord za najviše tetovaža delova slagalice, a žiriju je trebalo čak tri sata da prebroji 2.123 tetovaže. Kako piše "Mirror", nakon internog dogovora žiri je odlučio da će se Polu priznati samo crteži sa jasnim ivicama, čija se slika može razaznati i nije izbledela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Enigma (@theenigmalive)

Većina Enigminih delova slagalice tetovirana je plavom tintom, dok su mu beonjače obojene u crno. Uz hiljade tetovaža, Enigma je napravio i razne modifikacije, uključujući pet rupa oko usta i dva implantata u glavi u obliku rogova; čak su mu i uši, u skladu sa ostatkom njegovog dramatičnog izgleda, modificikovane poput komadića slagalice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Enigma (@theenigmalive)

Enigma je prvi put odlučio da želi da prekrije svoje telo tetoviranim delovima slagalice 1992. godine. Sledeće godine započeo je iscrpljujući proces tetoviranja, za koji je bilo potrebno više od mesec dana. Govoreći o intenzivnoj sesiji tetoviranja, Enigma se prisetio:

- Bio je to težak mesec. Bilo je puno intenzivnih osećanja. Moja koža je spoljašnja strana slagalice. Ono što je napolju, takođe je i unutra. Umetnost je iznutra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Enigma (@theenigmalive)

"The Enigma" je umetnik i glumac i učesnik u mnogim emisijama gde izvodi odvažne trikove s vatrom, mačevima, oštricama, pa čak i električnim alatima, a posebno je poznat po štosu koji uključuje držanje jabuke u ustima dok je seče motornom testerom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike