Bred Pit obukao suknju, pokazao tetovaže i jedinstven smisao za stil (FOTO)

20.07.2022

07:59

0

Autor: Z. A.

A ovo nije bio prvi put da nosi suknju na crvenom tepihu

Bred Pit obukao suknju, pokazao tetovaže i jedinstven smisao za stil (FOTO)
profimedia-0708366378 - Copyright Profimedia

Na premijeri akciione komedije "Bullet Train" u Berlinu Bred Pit je bio bez sumnje najveća zvezda crvenog tepiha i zbog svoje nesvakidašnje modne kombinacije koja je uključivala i - mušku suknju - otkrivši pri tome i brojne tetovaže na nogama.

Slavni glumac je ovaj neubičajen odevni predmet iskombinirao sa sakoom u istom tonu i dusty rose košuljom.

Profimedia
 

Bred je ovaj look zaokružio combat čizmama, ogrlicom i sunčanim naočarima. Osim Breda, premijeri novog filma prisustvovali su i Zazi Bic, Dejvid, Kelli Makormik.

Profimedia
 

Ovaj 58-godišnji glumac pojaviljivao se već na crvenom tepihu u nekonvencionalnom stajlingu – na premijeri filma “Bilo jednom u Holivudu” nosio je prljavoroze košulju i puno ogrlica, privezaka, naočare za sunce i vojničke čizme.


Pitova suknja otkrila je neke od njegovih tetovaža na nogama, uključujući ono što izgleda kao lice nosoroga i ljudska lobanja.
Prema britanskom „Vogu", Pit je jednom već predvideo da će muškarci dodati suknje u svoju kolekciju garderobe dok je promovisao svoj film Troja 2004. godine.
„Muškarci će nositi suknje do sledećeg leta“, rekao je on tada. „To je moje predviđanje. Bili smo realistični, Grci su u antičko doba stalno nosili suknje.”

Oskarom nagrađenog glumca fotografisao je čuveni fotograf Mark Seliger u raznim haljinama za naslovnu stranu časopisa "Rolling Stone" 1999. Fotografije su snimljene pre nego što je uplovio u brak sa Dženifer Aniston.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike