Neki muškarci s godinama izgledaju sve bolje, bolje, i bolje... I mi sede dase za trku imamo (FOTO)

08.07.2022

19:13

0

Autor: Z. A.

Sede mogu biti blago

Neki muškarci s godinama izgledaju sve bolje, bolje, i bolje... I mi sede dase za trku imamo (FOTO)
176148002_295602288766180_8378304846033681263_n - Copyright Instgram/therealalessandromanfredini

Ovih jedanaest muškkaraca dokazuje da su godine samo broj... Što su stariji to su bolji od mlađih sebe. Telom, bradom, stavom - dokaz su da čovek zapravo ne mora  da ostari.

Muškarci sa ovog spiska stare kao dobro vino - postaju sve bolji s godinama, a da ste ih sreli pre desetak godina, verovatno biste ih ocenili samo kao još jednog okej tipa.

Miloš Timotijević

Srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac u kasnim četrdesetim važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u našoj zemlji.

Filip Dimas

On je iz hira pustio bradu. Studirao je pravo i radio u filmskom biznisu. S vremenom je odlučio da želi promeniti način na koji izgleda i počeo je da pušta bradu. Odjednom su ga počeli primećivati - pre nego što je to shvatio, postao je otmeni, poželjni 60-godišnji model.

Vojin Ćetković

Srpski glumac je još jedan muškarac na listi koji kako vreme prolazi izgleda sve bolje.

Erik Raterford

Ovaj glumac – model, u svojim pedesetima je sve poželjniji. Danas je na neki način zvezda društvenih medija sa stalnom dozom podrške i pozitivnosti.

Sebastijan Kavaca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KINOIST (@kinoistcoast)

Jasno je zašto su žene poludele za njim kada je u Senkama nad Balkanom igrao ozloglašenog bečkog grofa i kao još veći zlikovac.

Alesandro Manfredini

Alesandro ima 50 godina, ali njegov stil i izvrstan izgled traju i dalje. Sreća mu se osmehnula kada je pustio bradu. Njegovi bujni srebrni uvojci privukli su mu toliko pažnje i reklama da je to postalo neodoljivo. On je danas zaštitno lice nekih od najpopularnijih brendova.

Boško Jakovljević

Sve se promenilo samo se Boško menja unatraške.

Šon Majkl Hefli

Ovaj tip je iskren, ima sjajan smisao za humor i krajnje je glasan u pogledu svojih mišljenja – bilo na društvenim mrežama ili u životu. U kratkom roku transformirao se u pravog frajera.

Ron Džek Foli

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ronjackfoley1973

 

Ovaj zgodni Kanađanin je sve od čega su sazdani grčki bogovi. Njegova kosa, ili bolje reći griva, ima svoje obožavatelje. Izgleda kao rok zvezda i ima 50 godina.

Đanluka Vaki

Ponovno čaroban, s 50, ovaj muškarac jedan je od najpopularnijih bradatih modela na svetu. S neverovatnih 19,4 miliona pratilaca na Instagramu, Vaki je mnogo više od obične senzacije. Pitamo se bismo li u toj dobi bili upola spremni kao on.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike