Dženifer Lopez za četvrto venčanje izabrala dve venčanice, jednu iz starog filma i ormana, a drugu čuvenog dizajnera (FOTO/VIDEO)

18.07.2022

14:02

0

Autor: Z. A.

Jedna haljina je Džej Lo od posebne važnosti

Dženifer Lopez za četvrto venčanje izabrala dve venčanice, jednu iz starog filma i ormana, a drugu čuvenog dizajnera (FOTO/VIDEO)
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Latino-diva Dženifer Lopez i holivudska zvezda Ben Aflek zvanično su venčani, a ovaj novi star par na showbiz sceni bračne zavete razmenio je u Las Vegasu.

Iako se malo detalja zna o samoj ceremoniji koja se dogodila u subotu, 16. jula, prema rečima brojnih izvora venčanje Bena Afleka i Džej Lo bilo je malo i skromno, što se ne može u potpunosti reći za venčano izdanje latino-dive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

Za svoje četvrto venčanje, 52- godišnja Lopezova odabrala je zadivljujuću venčanicu libanskog dizajnera Zuhaira Murada. S otvorenim ramenima, dugim rukavima od čipke i korsetnom postavom, slična verzija predstavljena je u sklopu dizajnerove nadolazeće bridal kolekcije za sezonu proleće/leto 2023. godine, a njen kroj nadopunjavao je odgovarajući veo s čipkastim porubom.

Na vlastitoj veb-stranici On The JLo Lopezova je takođe objavila fotografije u beloj haljini bez rukava, s plisiranim donjim delom, napisavši kako je reč o haljini sa filmskog seta, dok je njen frizerski stilista Kris Epleton objavio video koji detaljnije prikazuje ovaj venčani izgled, a koji je prethodio raskošnoj venčanici Zuhaira Murada.

- S najboljim svedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benovog ormana, pročitali smo vlastite zavete u maloj kapeli i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života - napisala je između ostalog 52- godišnja latino-diva.
 

Bennifer je 2021. obnovio svoju vezu. Rekli su tada za People kako su sada stariji, pametniji, s više iskustva i u drugačijim poglavljima života, a Džej Lo je dodala:

– Predivno je da se naša veza dogodila u periodu života kada zaista možemo ceniti odnos i poštovati jedno drugo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike