Hajdi Klum u prolećnom izdanju bez greške: Promenila svoj prepoznatljiv imidž

14.04.2021

15:05 >> 12:25

0

Svetski poznati model poslednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi sudije američkog talent šoua Supertalent

Hajdi Klum u prolećnom izdanju bez greške: Promenila svoj prepoznatljiv imidž
Hajdi Klum - Copyright Profimedia

Nemački supermodel Hajdi Klum (47) fotografisana je prilikom dolaska u TV studio, a tom prilikom su svi primetili njen nešto drugačiji imidž.

Ona je dugi niz godina bila verna frizuri u znaku dugih, plavih lokni, pa je ovog puta iznenadila promenom. Najpre fotografi, a potom svi ostali zapazili su njenu znatno kraću kosu.

Da li je u pitanju perika, vešta igra s ukosnicama ili hrabri frizerski rez, slavna Hajdi Klum nije otkrila javnosti, ali svi se slažu da joj kratka kosa sjajno stoji.

Izuzev frizure koja je upala u oči, nezapaženo nije mogao da prođe ni njen zanimljivim stajlingom kojim je dominirao sako neon zelene boje, koja je apsolutni trend ove sezone. A takozvani efekat kolor blok postigla je uz pomoć belih komada poput obične majice, visokih gležnjača u špic i dodataka u vidu sunčanih naočara i velike torbe.

Profimedia

Osim što trenutno marljivo snima nove epizode takmičarskog šoua “America’s Got Talent”, bivša manekenka ovih dana puni naslove zahvaljujući modnim uspesima svoje 16- godišnje ćerke Leni.

Nakon što su nedavno osvanule na naslovnici prestižnog modnog magazina Vog, nemačko izdanje magazina Glamur naslednicu Hajdi Klum odlučio je da angažuje za svoj novi broj, a povodom dvadesete godišnjice naslovne strane s njenom majkom u glavnoj ulozi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike