Beauty tajna Jelene Đoković isplivala na površinu: Jedan kozmetički proizvod nikada ne koristi

26.12.2020

12:56 >> 11:05

0

Autor: Z. A.

Kaže da je za nju prirodna zamena sasvim u redu

Beauty tajna Jelene Đoković isplivala na površinu: Jedan kozmetički proizvod nikada ne koristi
Jelena Đoković - Copyright Jelena Đoković Profimedia

Beauty tajna Jelene Đoković tek sada jeotkrivena. Supruga najpoznatijeg domaćeg tenisera i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića otkrila je šta nikada ne koristi od preparata za negu… Ona je inače zagovornica zdrave ishrane i prirodnih suplemanata, a na svom Instagram profilu otkrila je svoju dugo čuvanu beauty rutinu…

Beauty tajna Jelene Đoković jeste da nikada ne koristi parfeme.

Kao idealnu zamenu za omiljeni preparat dama širom sveta, Jelena upotrebljava esencijalna ulja za koje ističe da su odlična. Njen način života podrazumeva korišćenje proizvoda koji su stopostotno prirodni, te sve što ima previše sulfata, parabena i nezdravih sastojaka kod nje nema nikakvu šansu.

možda će vas ovo zanimati

Inače, poznato je da Jelena spada u grupu poznatih dama koje su često kritikovana što se ne šminkaju i ne doteruju. Međutim, ona je ostala dosledna sebi. Opire se svim zadatim formama, a kritike rado prihvata.

– Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam – istakla je Jelena prenosi „Story“.

čitajte i

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike