Štampač za ruž je novi proizvod YSL: Pravi nijanse ruževa po meri, za samo nekoliko sekundi, a cena je prava sitnica (VIDEO)

07.02.2022

12:47

0

Uz pomoć blututa se povezuje sa aplikacijom preko koje vi birate željenu nijansu

Štampač za ruž je novi proizvod YSL: Pravi nijanse ruževa po meri, za samo nekoliko sekundi, a cena je prava sitnica (VIDEO)
Ysl - Copyright Profimedia

"Rouge Sur Mesure" ime je jednog od najnovijih proizvoda kuće "Yves Saint Laurent".

A sudeći po onome što radi, u pitanju je prava mala revolucija u svetu lepote.

On, zapravo, i jeste najavljen kao "nova era lepote", u kojoj je lepota krojena po meri očekivanja, boje kože i autfita svakog pojedinca.

O čemu se tačno radi?

U pitanju je "štampač" za ruževe.

Baš kao što mu i samo ime kaže, on je "ruž po meri", a na zvaničnoj YSL beauty stranici tvrde da ova korisna sprava garantuje 1.000 nijansi pigmentovanih ruževa za usne baršunaste teksture.

Kako funkcioniše?

Vrlo je jednostavno. Postoje četiri grupe boja, a svaka ima po tri "kutije" za boje. Kada ubacite boju u printer, otvorite na svom telefonu aplikaciju koja će se, preko blututa, povezati sa "printerom" i dati vam opciju da isprobate kako bi koja nijansa stajala vama. Ovo bukvalno znači da možete da odaberete nijansu koju ste videli na nekoj poznatoj ličnosti.

Da li treba posebno da naglašavamo da je Tik-tok preplavljen videima u kojima devojke pokazuju kako ova spravica funkcioniše?

Među onima koje su snimile mali tutorijal nalazi se i bjuti tiktokerka Meredit Duksburi, koja je, na svom profilu, objavila recenziju ovog bjuti proizvoda.

Naime, ona u videu pokazuje, korak po korak, kako se sprava koristi, kako se čisti, kao i da, ukoliko želite da svoj novi ruž ponesete sa sobom, samo treba da skinete gornji deo koji, bez problema, možete da stavite i u tašnicu, a ima i ogledalo.

@meredithduxbury

Did someone say lipstick printer….? 😳😱

♬ original sound - Meredith Duxbury

I sada se verovatno pitate koja je cena ovog proizvoda?

Ukoliko želite da posedujete ovaj "printer", potrebno je da izdvojite 300 dolara.

Iako su mnogi bili oduševljeni onim što je Meredit pokazala, bilo je i onih koji su komentarisali da je u pitanju samo skupo mešanje boja.

"Dakle, to je samo skuplji i luksuzniji način mešanja boja na ruci?"

"Stvarno samo meša boje za 300 dolara?"

"Znači, ono što radim na ruci, sada mogu u plastičnoj kutiji za 'samo' 300 dolara?", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike