Niko kao Džej Lo: U zmijskoj koži od glave do pete – ali bukvalno (FOTO)

05.02.2022

17:10

0

Dženifer Lopez (52) jednako pleni pažnju svojim izgledom danas kao i pre 20 godina

Niko kao Džej Lo: U zmijskoj koži od glave do pete – ali bukvalno (FOTO)
Copyright Instagram: @jlo

Imala nekoliko ikoničnih autfita, od kojih je najpoznatija zelena „Versače“ haljina koja je zaslužna za jedan veći tehnološki napredak. Nedavno je snimljena u još jednom, u najmanju ruku, odvažnom modnom odabiru – zmijskoj koži od glave do pete - doslovno

Ako vam se čini da Dženifer Lopez u poslednje vreme iskače iz svake paštete – to je tačno. Naime, najpoznatija latinoamerička glumica i pevačica trenutno je na turneji na kojoj promoviše svoj najnoviji film „Marry Me“, u kojem glumi uz Ovena Vilsona, a reč je o još jednoj romantičnoj komediji/drami - njenom omiljenom filmskom žanru.

Džej Lo je poznata po upečatljivim modnim kombinacijama, od kojih su neki zauvek zabeleženi u istoriji šoubiza i mode. Setimo se samo prozirne, zelene „Versačeove“ haljine s dekolteom do ispod pupka koju je nosila 2000. godine na dodeli „Gremi nagrada“. Bili su to počeci interneta i Googlea kakvog danas znamo, a delimično je za to zaslužna upravo Dženifer i zelena haljina.

Izvršni predsednik Googlea 2015. godine Erik Šmit je rekao kako je „J. Lo zelena haljina“ bio najpopularniji upit za pretraživanje koji su do tada imali. Međutim, bez opcije pretraživanja po slikama, Google nije korisnicima imao način da da ono što tačno žele. I tako je, mesecima kasnije, rođen Google Image Search.

I 20 godina nakon toga, danas 52-godišnja glumica i pevačica, i dalje jednako iznenađuje svojom pojavom – bilo to mladalačkim izgledom i savršenim telom ili modnim kombinacijama, a posebno voli printove i uzorke. Pevačica je nedavno bila gost u tok-šou „Today with Hoda & Jenna“ u Njujorku te je snimljena kako izlazi iz limuzine – od glave do pete u zmijskoj koži.

Profimedia
 

A „od glave do pete“ tačno to i znači. Štikle, čarape, haljina s visokim okovratnikom i kaput – sve u istom tonu i istom crno-belom zmijskom uzorku. Šta reći nego da se trenutno možemo sjetiti nula drugih ljudi koji bi mogli izneti ovaj autfit.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike