"Kad se moja koža promenila, život mi se promenio:" Krisi Tajgen otkrila celu svoju večernju rutinu uz preparate koje koristi

15.11.2020

20:45 >> 17:19

0

Najpre skidanje šminke i čišćenje lica, a potom ulje

"Kad se moja koža promenila, život mi se promenio:" Krisi Tajgen otkrila celu svoju večernju rutinu uz preparate koje koristi
Copyright Profimedia

Bogate i slavne dame mogu sebi da priušte najeksluzivnije tretmane i najbolju negu. Često imaju neke svoje bjuti rituale i preparate u koje se kunu, a poslednja u nizu koja ih je otkrila je model Krisi Tajgen.

Više puta smo se uverili da ona ima sjajnu, blistavu kožu. Model i autor knjige o kuvanju, nedavno je podrobno ispričala svoju večernju rutinu i to uz seriju Instagram storija na kojima nema ni trunke šminke.

Najpre je pokazala svoje omiljene maramice za uklanjanje šminke oko očiju. U pitanju su Eyeko’s Mascara Off.

-One su za oči, ali ih ja koristim za celo lice. Ako nosite veštačke trepavice, dobro je da ih na kratko prislonite jer ćete lakše da ih skinete – objasnila je u videu.

Potom je pokazala da je maramicama uspela sve da skine. Za sledeći korak, tvrdi da je veoma važan.

Profimedia

-Jedna mala ptičica Nova dala mi je ovu sićušnu bočicu sa uljem. Rekla je da je neverovatno i da ima samo jedan sastojak. Koristila sam ga i kad vam kažem da mi se koža promenila zbog čega mi se i život promenio – rekla je.

Ona je u početku tvrdila da je sastojak ulja tajna, međutim, maltene istovremeno je podeljeno da je u pitanju Le Prunier’s Plum Beauty Oil. Nazvala ga je magijom, te da se zbog ovog ulja budi sa kožom koja je jedra i gipka. Krisi je otkrila da ga aplicira svuda po licu, a ponekad ga koristi tako što ga dodaje u kremu za lice.

Saznaj više:

Eva Mendez želi da izgleda mladoliko, zato se podvrgla tretmanu koji boli dok gledate fotografiju

Ona je Barbika: Slavna lutkica napravljena po liku još slavnije manekenke

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: harpersbazaar

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike