Dramatično buđenje: Vlasnica tri haskija podelila svoje ludačko jutro u videu pogledanom 70 miliona puta (VIDEO)

15.06.2024

09:22

0

Autor: V. I.

Pogledajte kako tri haskija, Tikani, Kita i Teja, stvaraju dramu svakog dana

Dramatično buđenje: Vlasnica tri haskija podelila svoje ludačko jutro u videu pogledanom 70 miliona puta (VIDEO)
Copyright Unsplash

Jutarnji pozdrav haskija za njihovu vlasnicu pun je drame i glasnog zavijanja. Da li spadate u jutarnji tip osobe? Ako se budite prilično optimistični i ne treba vam puno vremena da se spremite za dnevne obaveze, to bi moglo biti drugačije ako vas probude tri haskija koja zahtevaju doručak!

Tikani, Kita i Teja su tri haskija koja vole da urlaju od rane zorre. Njihova TikTok stranica je puna video snimaka koji prikazuju koliko su glasni. Početkom juna, njihova mama je podelila snimak kako izgleda probuditi se sa tri haskija, i ne bismo rekli da joj je preterano zabavno.

 

 

Vlasnica haskija kaže da je sedam ujutro drugačije sa haskijima, i nije pogrešila! Video počinje tako što ide niz hodnik i ulazi u dnevnu sobu gde su dve od tri ženke haskija. Ona uđe da vidi svoje krznene bebe, kaže "Izvinite" i tada počinje drama. Uverite se da je vaš zvuk pojačan kako biste mogli da čujete svu buku koju prave!

Dramatično zavijanje

To je bio ceo minut zavijanja ! Na snimku zvuči glasno, tako da ne možemo ni da zamislimo koliko je glasno u stvarnom životu. Komentari koje je mama stavila uz video odgovaraju dramatičnom buđenju Tikanija, Kite i Teje i onome što im je prolazilo kroz glavu.

Viralni hit

Video je postao viralan sa skoro 70 miliona pregleda i preko pet hiljada komentara. @Sean Garcia551 je nasmejao mnoge kada je rekao: "Kladim se da te komšije vole." @Sari je istakao, "Čak ni ne zavijaju... Zapravo vrište! LOL!"

Freepik
 

Za sibirske haskije i protiv njih

Veoma glasan sibirski haski može biti previše za neke ljude. @GageEmerson91 je priznao: "Ovi su me naterali da shvatim da koliko god volim haskije, definitivno ih ne bih mogao imati! LOL!" Haskiji su prelepi psi i imaju neverovatne kvalitete, ali sve to zavijanje može biti previše za neke ljude.

Da li su haskiji dobri kućni ljubimci?

Sibirski haskiji su lepi psi, ali da li su dobri kućni ljubimci? To zavisi. Ako ste porodica koja uživa u mirnoj kući, verovatno ne. Ako volite da se opustite i gledate TV umesto da idete u avanture napolju, takođe verovatno ne. Moj sin je oduvek želeo haskija, ali nakon istraživanja, odlučili smo da haskiji nisu pravi za nas jer su veoma energični i zahtevaju puno vežbanja. Sa troje dece i nas dvoje koji radimo puno radno vreme, činilo se da haski nije prikladan za našu skromnu porodicu.

Pexels
 

Brbljiva rasa

Svi znamo da su haskiji poznati po tome što su izuzetno glasni. Vole da urlaju, uzvraćaju i nemaju problema da izraze kako se osećaju, često vrlo glasno. Svetska fondacija za životinje ih navodi kao drugu najbrbljiviju rasu pasa, odmah iza čivave. VAF je objasnio zašto su tako glasni: "Radili su u čoporima, vukli sanke. Haskiji su morali da komuniciraju na poslu, tako da je lajanje prirodna tendencija." Očigledno je da je većina haskija bučna, a to je za neke ljude odvratno.

Prednosti i mane

Postoje prednosti i mane koje dolaze sa bilo kojom rasom pasa, pa je važno uraditi svoje istraživanje kako biste mogli da odlučite da li je određena rasa prava za vašu porodicu. Dovođenje psa kući samo zato što je sladak može biti velika greška. Mogli biste završiti sa nesrećnim psom ili porodicom ako ne znate šta je dobro, loše i ružno u vezi sa rasom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike