Posle pet dana haski je konačno zapazio svoj bazenčić pun vode, njegova reakcija je zapalila internet (VIDEO)

04.06.2024

09:18

0

Autor: V. I.

Viralni snimak, ali i samo ime životinje oduševili su pratioce na društvenim mrežama

Posle pet dana haski je konačno zapazio svoj bazenčić pun vode, njegova reakcija je zapalila internet (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

U nedavnom viralnom snimku koji je oduševio internet, jedan pas haski po imenu Ziva je konačno obratio pažnju na svoj bazenčić posle pet dana istraživanja dvorišta. Vlasnica je sve to zabeležila kamerom, a video je brzo postao senzacija na društvenim mrežama.

Ziva je najpre ignorisala bazenčić, ali nakon što je konačno shvatila čemu služi, potpuno je odlepila od sreće! Njeni skokovi, zavijanja i energično pljuskanje po vodi nasmejali su i raznežili pratioce širom sveta. Njena radost je zarazna, a vlasnica je ponosno podelila trenutak sa svima nama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity Pets (@pubitypets)

 

Ime koje inspiriše

Dodatno oduševljenje pratilaca izazvalo je i samo ime psa - Ziva. Pošto je viralni video pogledalo preko pola miliona ljudi njih skoro 4.000 komentarisalo, javljali su se iz raznih delova sveta da objasne šta ime razigrae kuce Ziva značia na njihovim jezicima, što ga čini još posebnijim:

  • Na srpskom jeziku, "Ziva" znači "živahna, živa", što savršeno opisuje njen karakter, napisao je jedan od pratilaca.
  • Na francuskom slengu, "Ziva" podstiče na akciju", baš kao što je Ziva učinila kada je otkrila bazen, objasnila je jedna Francuskinja.
  • Na španskom, "si va" znači "idemo", odražavajući Zivinu energiju i spremnost za avanturu prokomentarisao je posmatrač iz Španije.
  • Na češkom, "živa" znači živahna, što ponovo savršeno odgovara njenom temperamentu potvrđeno je iz Češke.
  • Na filipinskom "siba" znači proždrljiv (za zabavom), što je evidentno u Zivinom oduševljenju bazenom.

Dodatnu zabavu pospešila je izjava jednog pratilaca koji je pomenuo da na hebrejskom Ziva znači gonoreja, što je propraćeno osmehom i uvažavanjem lingvističke raznolikosti.

Radost koja povezuje

Zivina reakcija na bazenčić nije samo smešna, već i podseća na jednostavne radosti u životu koje često uzimamo zdravo za gotovo. Njen skok u bazenčić podseća nas da uvek treba istraživati i uživati u svakodnevnim trenucima. Video je postao pravi hit, sa hiljadama lajkova, komentara i deljenja, šireći osmeh i radost širom sveta.

Ako još niste pogledali ovaj srčani video, obavezno ga pronađite i uživajte u Zivinoj radosti. Ona nas podseća da uvek treba biti otvoren za nove avanture i uživati u svakom trenutku!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike