Žrtva predrasuda: Pas plače što niko ne želi da ga mazi jer izgleda opasno - onda je vlasnik došao na genijalnu ideju (VIDEO)

23.11.2023

17:18

0

Autor: K. O.

Koliko je samo srećan kada neko zastane i pomazi ga!

Žrtva predrasuda: Pas plače što niko ne želi da ga mazi jer izgleda opasno - onda je vlasnik došao na genijalnu ideju (VIDEO)
Pas plače - Copyright Printscreen/TikTok

Ne sudi o knjizi prema koricama. Svi smo naučili ovu izreku, ali i dalje je se često ne pridržavamo. O ljudima sudimo na osnovu izgleda, a isto tako procenjujemo i životinje.

Tako je ovaj pas završio kao nevina žrtva predrasuda. Svakog dana je stajao na kapiji svog doma čekajući da ga neki prolaznik pomazi. Međutim, kako je rase pitbul, delovao je veliko i kao opasan pas svi su zazirali od njega. On je zbog toga bio mnogo tužan, čak je i plakao svom vlasniku.

A onda je vlasnik u želji da mu pomogne došao na jednu ideju. Naime, on je okačio transparent na kom piše da je pas maza i da samo želi da ga neko pomazi.

Printscreen/TikTok
 

- U pitanju je prijateljski raspoložen pas. Ona samo želi da je pomazite - stavio je on na svoju ogradu.

Najpre je zastao jedan dečak koji je pored kuće vozio bicikl i pomazio psa. On je bio presrećan, mahao je repom neprestano. Potom su i drugi ljudi počeli da se zaustavljaju i da maze psa zbog čega je on bio radostan.

Uostalom, pogledajte video:

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike