Nevaljali labrador smislio genijalnu taktiku - zatvara oči nakon što ukrade hranu (VIDEO)

30.07.2023

09:22

0

Autor: K. B.

Labrador po imenu Rid je oduševio svet svojom genijalnom taktikom kako bi prevario svog vlasnika nakon što je ugledao otvorenu vreću s hranom za pse

Nevaljali labrador smislio genijalnu taktiku - zatvara oči nakon što ukrade hranu (VIDEO)
Copyright Freepik

Kada je vlasnik posumnjao u mogućeg krivca za ovaj nestašluk, Rid je brzo reagovao - zatvorio je oči i počeo da glumi nevinost. Njegov slatki trik je zabeležen na video snimku koji je postavljen na TikTok i brzo je postao viralan, pregledan više od 860.000 puta.

 

@beaglemom2 Gotta love a Lab. He couldnt look more guilty. #labsoftiktok #baddog ♬ original sound - user6134820331410

 

TikTokeri su oduševljeni ovim pametnim i simpatičnim psom. Komentari poput "Ako zatvorim oči, neće me videti", "On trenutno nije dostupan" i "Deluje mi potpuno nevin" jasno pokazuju koliko je Rid osvojio srca publike svojim lukavim trikom. Njegova bezobrazluk i slatkoća su očigledno neodoljivi, a snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Rid je pokazao da labradori nisu samo verni i dobri prijatelji, već su i pravi majstori taktike kada je u pitanju skrivanje svojih nestašluka. Njegov šarm i inteligencija čine ga posebnim psom koji donosi radost i smeh svima koji ga vide u akciji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike