Ko kaže da se samo prasići valjaju u blatu? Pogledajte psa koji je šokirao vlasnicu u šetnji (VIDEO)

24.05.2023

09:19

0

Autor: K. B.

Kad retriver postane blatnjavi umetnik

Ko kaže da se samo prasići valjaju u blatu? Pogledajte psa koji je šokirao vlasnicu u šetnji (VIDEO)
Copyright Pixabay

Korisnica TikTok-a Kaela Kardiljo iz Vaterloa, Kanada, nedavno je objavila video na svom profilu koji je postao viralan i prikupio preko 10 miliona pregleda. Snimak prikazuje njenog zlatnog retrivera Henka kako se valja u blatu, dok Kaela bespomoćno posmatra sa strane. U samo nekoliko sekundi, njegovo krzno se menja iz zlatne boje u smeđu.

Kardiljo je rekla za Newsweek da je morala da čisti psa danima. Henk inače voli da skače u obližnje jezero, ali tog dana je pronašao lokvicu blata i nije oklevao pre nego što je skočio.

 

@hank.and.gus After hours of baths, multiple shampoos, he’s still brown…#goldenretriever #dogfail ♬ You're Fucked - Ylvis

 

- Svaki put kada bi se osušilo, samo bih pronašla nove naslage blata skrivene u krznu - rekla je ona i dodala:

- Ceo auto i kupatilo su bili blatnjavi, morala sam sama da ga okupam jer nijedan od salona za pse nije imao slobodan termin. Moja deca i ja smo takođe bili prekriveni blatom jer je počeo da skače po nama od uzbuđenja.

Korisnici TikTok-a su video nazvali urnebesnim. „Sve što mogu da kažem je – srećno“, napisao je jedan korisnik. „Od zlatnog retrivera do čokoladnog“, „To je verovatno najsrećniji dan u njegovom životu“, „Au, previše smešno“, napisali su drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike