Mačak kradljivac: Godinama krade po komšiluku i donosi gazdarici. Do sada ukrao stvari u vrednosti od nekoliko stotina funti

04.05.2023

09:21

0

Autor: K. O.

Ovaj mačak ima poseban hobi

Mačak kradljivac: Godinama krade po komšiluku i donosi gazdarici. Do sada ukrao stvari u vrednosti od nekoliko stotina funti
Copyright Printscreen/Facebook

Znamo da postoje kleptomani, ljudi koji ne mogu da kontrolišu svoj nagon da nešto ukradu, a da li ste čuli za mačka Harija koji je u poslednje četiri godine ukrao stvari u vrednosti od nekoliko stotina funti.

Preslatki crno-beli "provalnik" obilazi komšiluk i mažnjava stvari, a njegova vlasnica pokušava da vrati ukradene predmete.

Kako prenosi Dejli ekspres, mačak je samo tokom prošle nedelje ukrao šest predmeta od komšija u Darli opatiji, u Derbiju, a među ukradenim predmetima su donji veš, dizajnerske cipele i pakovanje kobasica. Dakle, ne bira šta krade.

Harijeva vlasnica Dona Hibert rekla je da veruje da su stvari koje njen ljubimac donosi kući zapravo poklon za nju.

 - Mislim da mačke vole da donose poslastice svojim vlasnicima, to je psihologija koja stoji iza toga. Češće su to predmeti, a ne ptice ili miševi, na čemu sam zahvalna - rekla je ona i dodala da veruje da je tokom protekle četiri godine Hari pobegao sa stvarima vrednim više od 300 funti.

Pexels
 

- Ako vidi priliku, koristi je -  rekla je ona.

Često se pita i da li je neko video mačka kako trči okolo noseći neki predmet u ustima. Zato je Dona odlučila da sve objavljuje na svom Fejsbuku.

- Mislila sam da je najbolje da počnem da objavljujem stvari ovde jer negde neko misli da je poludeo zbog pogrešnih stvari! Nisi! To su moje mačke i mogu samo da se izvinim. Ako su stvari vaše i želite ih nazad, pošaljite mi poruku Ovde su elastične trake, krpe za suđe, sunđeri, kuhinjske krpe, hrskavi paketi. Lista se nastavlja! - napisala je ona, a prenosi Sun.

Printscreen/Facebook
 

Takođe, mačak je neke stvari krao sa žica na otvorenom, ali je i "provaljivao" u domove odakle je donosio pojedine predmete.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike