Neverovatna priča: Porodica u Beču pronašla svog ljubimca nakon sedam godina traganja za njim (FOTO)

17.12.2022

08:41

0

Autor: Z. A.

Postoje priče koje samo život može da napiše. Jedna od njih je priča pekinezerke Suzi

Neverovatna priča: Porodica u Beču pronašla svog ljubimca nakon sedam godina traganja za njim (FOTO)
Pekinezer - Copyright Unsplash

Porodica iz nemačkog grada Nirnberga pronašla je svog psa sedam godina nakon što je nestao.


U vreme kada je pas nestao vlasnici su živeli u Beču, a pre nekoliko dana otputovali su u austrijsku prestonicu kako bi u gradskom skloništu za životinje preuzeli sad već ostarelu kujicu pekinezera po imenu Suzi, rekla je u četvrtak portparolka skloništa.

Porodica je Suzi tražila od aprila 2015. Životinju su tada zavezali ispred prodavnice tokom boravka u Beču. Kad su se vratili iz kupovine, nije je bilo. Sumnjalo se na krađu, ali apeli objavljeni u medijima bili su bezuspešni.

Međutim, u novembru su vlasti dovele malog crnog psa u sklonište za životinje. To se događa, na primer, kada se vlasnik više ne može brinuti o životinji iz zdravstvenih razloga, rekla je portparolka, ne navodeći razlog u ovom slučaju.

U skloništu se ime životinje moglo pročitati sa ugrađenog čipa. Nakon što je azil za životinje na društvenim mrežama objavio udomljavanje pseće bakice Suzi, javio se korisnik koji se prisetio slučaja nestalog psa. Nakon toga porodica je pronađena.

- Nikada nisam izgubila nadu da ću ponovno videti Suzi. Bila je neopisiva situacija ponovno je videti nakon svih tih godina i uzeti je u naručje - rekla je vlasnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike