Kamera snimila dečaka koji ustaje iz kreveta i odlazi da spava sa svojim psom (VIDEO)

03.11.2022

07:46

0

Autor: Z. A.

Neverovatna je to ljubav

Kamera snimila dečaka koji ustaje iz kreveta i odlazi da spava sa svojim psom (VIDEO)
Dečak i pas - Copyright Printscreen: Twitter/ The Dodo

Dečak po imenu Fin mnogo je zavoleo svog psa  Brutusa. Toliko da ne može da zaspi bez njega. Toliko da bukvalno spava preko njega, baš kao na jastuku.

Pas, inače, spava pored kreveta malog dečaka, ali Fin, čini se, nije želeo da spava sam, pa je odlučio da mu se pridruži.

– Jedne noći išla sam da proverim Fina i videla sam ga sklupčanog iza Brutusa na psećem krevetu - rekla je Pež, majka dečaka za The Dodo.

Kamera sve snimila

– I svake noći nakon toga pronalazila sam ih zajedno ili u Finovom krevetu, ili na podu, ili u psećem krevetu. Fin je bio u kolevci sve do maja. Brutus je uvek spavao ispred kolevke, na podu - dodala je.

U dečjoj sobici postavljena je kamera kako bi znali šta dečak radi po noći i ona je snimila Fina koji se smešta u krevet svog psa.

– Brutus je jako miran i stvarno strpljiv - rekla je Pež. Fin, kaže njegova majka, spava u raznim neobičnim pozama pa nije čudno što se vrtio po Brutosovom krevetu dok nije našao pravu pozu.

– Mislim da je Brutus znao da će Finn jednom naći pozu koja mu je udobna, pa je samo ležao i čekao taj trenutak – kaže majka.

Brutus prati Fina u koju god prostoriju da ode i vole da provode vreme zajedno. – Najbolji su prijatelji, uvek su zajedno – rekla je Pež.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike