Sanke, konjić za ljuljanje, crevo... šta je sledeće? Džon Snou svakog dana "ulovi" novi poklon za svoju vlasnicu (VIDEO)

07.09.2022

06:29

0

Autor: Z.A.S.

Otkrio je skladište i sad nema povratka

Sanke, konjić za ljuljanje, crevo... šta je sledeće? Džon Snou svakog dana "ulovi" novi poklon za svoju vlasnicu (VIDEO)
Buldog - Copyright Pixabay

Mnogi vlasnici pasa imaju tu mogućnost da svoje kućne ljubimce vode sa sobom na posao. A kada do toga dođe, često se desi i poneka zanimljiva situacija.

Ovoga puta nas je oduševio pas po imenu Džon Snou koji zajedno sa svojom vlasnicom odlazi kod nje na posao još od februara 2021. i od tada radno vreme provodi tamo.

Pored toga što uživa u druženju i maženju sa kolegama svoje vlasnice, Džon Snou obožava da istražuje kancelarije i da svojoj vlasnici donosi poklone koje "ulovi".

Naime, Hajdi Lopez, njegova vlasnica, zaposlena je u kompaniji za selidbe u Ilinoisu, a prilikom svake, uglavnom nešto od stvari ostane u njihovom skladištu koje je Džon pronašao kada je jednom prilikom istraživao.

Tada je odlučio da joj zahvali što ga vodi sa sobom na posao, pa je počeo da, svaki put kada je tamo sa njom, odlazi u skladište i donosi oj poklone.

Do sada je doneo crevo, konjića za ljuljanje, stolicu sa stepenicama, frižider, košarkaški obruč, a i poklone iznenađenja.

Hajdi je jednom prilikom čula lupanje i pretpostavila je da je Džon pronašao nešto veliko. Malecki se, ni manje - ni više, dokopao sanki.

Video je na "Tik-Toku" postao viralan, a jasno vam je i zbog čega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike