Pesma za najslađeg mopsa: Vlasnica svom psu redovno svira i peva, a ovako on reaguje (VIDEO)

08.06.2022

06:49

0

Autor: Z.A.S.

Osim što je pažljivo sluša, evo kako pokazuje da mu se to što ona radi i dopada

Pesma za najslađeg mopsa: Vlasnica svom psu redovno svira i peva, a ovako on reaguje (VIDEO)
Mops - Copyright Pixabay / jwskks5786

Ljudi sa ljubimcima uglavnom razviju posebnu vrstu odnosa. Oni nisu samo ljubimci, oni postaju članovi naših porodica i to vrlo ravnopravni. Ruku na srce, nekada čak i ravnopravniji od nekih ljudi.

I, navikli smo da vlasnike ljubimaca viđamo sa njima u šetnji, u igri, ponekad i u "svađi", ali uglavnom u ogromnoj ljubavi koja je, podrazumeva se, bezgranična.

Nema ničeg neobičnog u tome kada ugledamo nekoga kako razgovara sa svojim psom. Međutim, retko kad smo u situaciji da vidimo kako neko svom psu peva.

Jedna korisnica društvene mreže "Instagram" redovno objavljuje snimke na kojima svira i peva upravo svom preslatkom psu. Mali mops Dou često biva počašćen njenim divnim glasom i sjajnim numerama koje ona izvodi.

Dok ona sedi na podu, svira gitaru i peva, Dou leži na njenom krevetu i pažljivo sluša melodije koje je njegova vlasnica pripremila za njega.

A ukoliko ste pomislili da njemu to ništa ne znači i da on to ne doživljava kao nešto lično, grešite. On svaki put, osim što je oduševljeno sluša, to i pokazuje tako što sve vreme veselo maše repom. Eventualno ponekad zalaje, ali to je u redu, zar ne?

Uglavnom mu najviše prijaju balade, a najviše lajkova je dobio snimak na kojem se čuje njegova vlasnika kako mu peva veliki hit benda "Goo Goo Dolls" - "Iris".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike