Ugledam i okomim se: Zlatni retriver zatekao vlasnicu kako mazi lutku, a njegova reakcija je urnebesna (VIDEO)

07.06.2022

06:59

0

Autor: Z.A.S.

"Dozvoljeno ti je da voliš samo mene"

Ugledam i okomim se: Zlatni retriver zatekao vlasnicu kako mazi lutku, a njegova reakcija je urnebesna (VIDEO)
Zlatni retriver - Copyright Unsplash

Iako je ljubomora svojstvena ljudima, ni ljubimci je nisu pošteđeni. I sigurno ste ili bili svedoci ljubomore pasa, ili ste imali prliku da vidite na koji način je oni ispoljavaju.

Ljubomorni su na druge ljubimce, na bebe, na partnere, na sve što punu pažnju njihovih vlasnika odvlači od njih. Iako je ovo prethodno donekle i logično, oni ljubomoru iskazuju čak i prema predmetima. Recimo, lutkama.

Na društvenoj mreži "Instagram" objavljen je snimak u kome glavnu ulogu ima jedan prelepi zlatni retriver, po imenu Rio, koj uopšte nije krio svoju ljutnju nakon što je ugledao svoju vlasnicu kako mazi lutku.

Naime, žena je mirno sedela na kauču i nežno mazila lutku i pričala joj, kad je ovaj simpatični ljubomorko odlučio da u potpunosti uništi "neprijatelja".

Nakon što je dotrčao, lutku je ženi oteo iz ruku i počeo da je grize i mlati glavom. Iako je žena pokušala da lutku uzme nazad, Rio nije popuštao i samo je nastavio sa svojom namerom.

Video je ubrzo postao viralan, a prikupio je i preko 100.000 lajkova. "Dozvoljeno ti je da voliš samo mene", piše u njegovom opisu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike