Slepa mačka budi vlasnika najslađim mijaukanjem koje ćete ikada čuti (VIDEO)

03.02.2022

07:43

0

Važno je slepe mačke držati u zatvorenom prostoru i obezbediti im pristup ograđenom vrtu

Slepa mačka budi vlasnika najslađim mijaukanjem koje ćete ikada čuti (VIDEO)
macka slepa - Copyright Printscreen: TikTok/moetblindcat

Mačka Moet ima celu vojsku pratitelja na TikToku. Više od pola miliona ljudi prati njenu svakodnevicu. Zašto? Moet je slepa, a njeni je vlasnici snimaju kako se snalazi u dnevnim zadacima.

U poslednjem videu, koji je skupio više od 12 miliona pregleda, Moet budi svoju gazdaricu najslađim mijaukanjem. U tri ujutro hoda po stanu i doziva je na nežan način. Moet je raznežila mnoge pa su priznali da bi voleli da je zagrle.

Moet je kao mače živela bez vode i hrane u prljavom sanduku bez kreveta. Razvila je ozbiljan oblik mačjeg gripa, zbog čega je na kraju ostala bez oba oka. Srećom, udomila ju je Emili Šoter iz Omana.

@moetblindcat Blind cat wakes up mom with cutest squeaks 🥺 #blindcat #catlove #catsoftiktok ♬ original sound - Sarah Cothran

„Cat Protection“ navodi da je slepe mačke važno držati u zatvorenom prostoru i osigurati im pristup ograđenom vrtu, ako je to potrebno. Slepe mačke treba obavezno mikročipovati i zabavljati ih igračkama.

– Podstičite slepu mačku da sama šeta i izbegavajte da je nosite. Mirisne žlezde na šapama omogućuju im da ostave trag koji mogu slediti – navode te savetuju ljudima da se jave mački kada joj prilaze i izbegavaju nagle pokrete ili pomicanje nameštaja, kao i lupanje fiokama i ormarićima, kao i da ne ostavljaju prepreke na neočekivanim mestima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike