Novo istraživanje: Ko ima najveći polni organ i gde su muškarci iz Srbije?

09.11.2021

14:16

0

Autor: 24sedam

Sajt bedbible.com objavio je kartu sveta na kojoj je prikazana prosečna veličina muškog polnog organa u svakoj državi

Novo istraživanje: Ko ima najveći polni organ i gde su muškarci iz Srbije?
Muškarci rođeni u znaku Škorpije su veliki izazov za žene - Copyright Pexels

Muški ponos maksimalnu veličinu postiže između 17. i 22. godine, dok se do kraja života može polako smanjiti do tri centimetra.

To se događa zbog slabijeg protoka krvi i to je razlog zašto starijim muškarcima ponekad treba više stimulacije da bi postigli erekciju.

Za sve one koji su se možda pitali kako s dužinom stoje muškarci u drugim krajevima sveta, veb stranica All Size Matter objavila je kartu sveta na kojoj je prikazana prosečna veličina muškog polnog organa, a koju je kreairao portal bedbible.com.

U ružičastoj zoni su države s minimalnim prosekom, ljubičasta su države s većim prosekom, a plave s maksimalnim.

Srbija se nalazi na 34. mestu od 143 ukupno, s prosečnom dužinom od 14,8 i obimom 12,7 centimetara i veličina polnog organa momaka iz naše zemlje veća je 7 odsto od proseka.

Printscreen/allsizesmatter.com
 

Hrvatska se, kao i Srbija, prema toj karti nalazi u ljubičastoj zoni, zauzela je 35. mesto - prosečna dužina je 14,8 centimetara, a obim 13.

Bosna i Hercegovina je na 25. mestu, s prosečnom dužinom od 15,3 i obimom 12,1 centimetar.

Slovencima je prosečna dužina 14 centimetara, a obim im je 11,7 cm, dok je Italijanima prosečna dužina 12,5 centimetar s obimom od 12,2 centimetra, što ih smešta na daleko 121. mesto.

U Mađarskoj prosečna dužina penisa iznosi 14,7 centimetara što ih takođe smešta u ljubičastu zonu.

Na prvom mestu s najvećom veličinom prosečnog penisa nalazi se Ekvador. Dužina penisa im je čak 17 centimetara, a obim 13,4 i veći su za 23,3 odsto od svetskog prosjeka. Prati ga Gana s 16,8 centimetara prosečne dužine i obima od 12,8. Dosta dobra situacija je i u Dominikanskoj republici (16 cm) i Sudanu (16.5).

Filipinci su među zadnjima pa su se tako s prosečnom dužinom 10.9 smestili na 138. mesto. Zadnje, 143. mesto su zauzeli muškarci u Kambodži kojima je polni organ prosečno dugačak 10,1 centimetar s obimom od 11,1. što je 26,8 odsto manje od proseka u svetu, prenosi.

Mapu pogledajte na ovom linku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike