Muž mi je zavisan od seksa: Nisam znala šta se dešava, dok mi nisu objasnili da me siluje

17.04.2024

22:16

0

Autor: V. I.

Sve me je bolelo, a njegovi seksualni apetiti nisu se smanjili ni posle 30 godina braka

Muž mi je zavisan od seksa: Nisam znala šta se dešava, dok mi nisu objasnili da me siluje
Copyright Profimedia

Britanka po imenu Mari Vilijams podelila je javno svoju ispovest o braku s muškarcem koji je bio zavisnik od seksa i svojem problemu da shvati kako da izađe iz priče.

Dolazeći kući s posla, muž me je dočekao u kuhinji zagrljajem, pre nego što me je odveo u našu spavaću sobu. Imali smo seks po drugi put tog dana... i drugi put te nedelje. Budući da smo tada bili u braku 30 godina, mogli biste pomisliti da i dalje imamo tu početnu strast, koja obično prođe u prvih nekoliko godina, kaže Britanka Mari Vilijams.

- Daleko od toga da nam je seks bio uzbudljiv, ispunjavajući ili laskav, njegova neutaživa glad za intimnošću ostavila me je u fizičkom bolu i uništila moje samopoštovanje - a na kraju naš brak. Tek sada, dve godine nakon što sam konačno skupila hrabrost da napustim Majkla, osećam se sposobnom da pričam o svom iskustvu, doduše pod drugim imenom kako bih zaštitila naše troje odrasle dece - napisala je ona, prenosi The Daily Mail.

Suočavanje s pojmom "zavisnost od seksa"

Dugo se osećala usamljeno, pogrešno misleći da nešto nije u redu s njom, pošto nije razumela Majklov entuzijazam i nije bila zainteresovana za odnose kao on. Konačno je shvatila priče poznatih ljudi koji su zavisni od seksa, iako mnogi misle da je to samo izmišljotina i izgovor za prevaru partnera.

- Mnoge poznate ličnosti su progovorile o sopstvenoj zavisnosti od seksa, a mnogi pretpostavljaju da je etiketa samo zgodan izgovor za česte nevere ili nepromišljeno ponašanje. Ali mogu da vam kažem da je ova situacija ozbiljna i nije za smeh - kaže on.

Majkl bi želeo seks više puta dnevno i ignorisao bi njene molbe da je iscrpljena, govoreći joj da je ubeđen da i ona uživa u tome.

- Nisam smela da se poverim prijateljima, ali kada sam potražila pomoć savetnika, rekla mi je da me da to što me tera na odnose da je to silovanje. Koliko god da je bilo šokantno čuti to, nisam odjednom htela da tražim razvod zbog dece, jer sam sve to prošla sa roditeljima - istakla je ona.

Profimedia
 

Kad su se sreli, bio je stidljiv

Kada je prvi put srela Majkla u baru u Gilfordu 1989. godine, ona je imala 23, a on 27 godina, mislila je da je introvertiran i stidljiv.

- Bio je zgodan, upadljivih plavih očiju, pričali smo o praznicima i našim poslovima, on kao kompjuterski programer, a ja kao agent osiguranja. Sledeće nedelje smo se našli u seoskom pabu na večeri i piću. Naša veza je bila toliko jaka da smo te noći završili u krevetu, što je za mene bilo neobično. Od tada je seks bio konstantan - svaki put kada smo se videli, a ponekad i nekoliko puta dnevno ili noću - priseća se on.

Bila je srećna, za godinu dana su se verili, a posle četiri godine su se venčali.

Znakovi za uzbunu koje je ignorisala

- U međuvremenu je bilo nekoliko znakova upozorenja koja sam ignorisala jer sam ga volela. Bilo je to kada je njegov predlog da koristimo seks-igračke i da se pretvaram da sam medicinska sestra prerastao u zahtev da me gleda kako se seksam sa drugim muškarcem. Odmah sam odbila, a on je umesto toga insistirao da snimimo naš snošaj i da ja nad njime vršim seksualni čin - priseća se ona.

Pristajala na sve iz straha od gubitka

Uprkos tome što se osećala duboko neprijatno, prihvatila je mnoge od ovih predloga jer nije želela da rizikuje da ga izgubi.

- Ali, nažalost, što sam više učestvovala, on je više želeo. Zaobilazio bi poljupce, odmah bi prešao na akciju. Iako bi mi često davao komplimente, znao je i da me kritikuje ili grdi ako dva dana za večeru kuvam krompir ili napravim sos za testeninu sa, kako je on mislio, previše paradajza. Često sam plakala, govoreći sebi da sam previše emotivna tog dana - priseća se ona.

Profimedia
 

Tražio je i tokom sna

- Želeo bi seks ujutru, pa opet čim uđem na vrata posle posla, ili bi nasrnuo na mene kada bih bila obučena za večernji sastanak sa prijateljima, a onda bi me sačekao kad dođem kući. Još gore, ubrzo nakon što smo se venčali, probudila sam se u ranim satima i shvatila da je u meni. Odgurnula sam ga, zgrožena. Ipak, činilo se da nije bio svestan zašto sam uznemirena; bio bi mrzovoljan, a to se nastavilo do kraja braka. Živela sam u strahu da ne zaspim jer nisam znala šta će mi se desiti – priseća se ona.

Tehnički, naravno, to je bilo silovanje, jer je njeno spavanje značilo da to nije bilo sporazumno, ali nije htela da veruje u to.

Nije smela da ga odbije

- Za pet godina dobili smo troje dece. Pred njim sam namerno pitala babicu kada mogu ponovo da imam seks, a ona je rekla da parovi čekaju da žena ode na pregled posle porođaja kada beba napuni oko šest nedelja. Ali muž je izjavio da postoje i drugi načini intimnosti, bez penetracije - rekla je ona.

Čak i kada je bila bolesna, imala menstruaciju ili vidno iscrpljena zbog brige o troje dece, njegov seksualni apetit je bio neumoljiv.

- Izgubila bih strpljenje i rekla: "Zaboga, zar ne vidiš da sam potpuno iscrpljena i sve što želim je maženje?" Ali njegov odgovor bi uvek bio: "Znaš da me voliš i znaš da voliš seks. Ne razumeš da mi to treba i da ne mogu da se mazim a da ne želim da te dodirnem" - rekla je ona.

Bol je postajao nepodnošljiv

U to vreme nikada nije čula za zavisnost od seksa. Umesto toga, ubeđivala je sebe da ne uspeva kao žena jer nije razumela njegovo ponašanje.

- Osećao sam se sve više kao komad mesa i često sam imao bolove na intimnim mestima; boleli bi me zglobovi od njegovog insistiranja da me postavi u različite položaje. Osećala sam se nesposobnom da se osim s tim te sam se poverila savetniku. Njen stav da sam više puta silovana i prisiljena na odnos me je paralisao. Kako je neko koga sam voleo, a ko je navodno voleo mene, mogao da uradi tako nešto? - istakla je ona.

Dugo nije imala snage da ode

Međutim, nakon dugog razmišljanja, ipak je ostala s njim. Umesto toga, prestala je da brine o svom izgledu u nadi da će to odvratiti Majkla. Danima nije prala kosu, nosila je široku odeću i bezlične trenirke.

- Ipak, Majklova potreba za seksom ostala je nesmanjena, čak i kada je ušao u svoje kasne pedesete.Savetovanje mi je dalo snagu da pređem u drugu sobu. Onda sam se jednog prolećnog jutra 2022. probudila i pronašla ga u krevetu sa mnom i pukla sam. Pitao sam ga šta dođavola radi, a on mi je odgovorio: "Sinoć sam shvatio da me želiš", što je bila potpuna laž. Raskinula sam brak u tom trenutku. Sada konačno mogu bez suza da pričam o tome kroz šta sam prošla. A deljenje moje priče dalo mi je obnovljen osećaj svrhe. Uživam u životu, moje telo je konačno moje - zaključila je Mari Vilijams.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike