Posle tri godine odlučio da raskine sa plastičnom lutkom, shvatio da ipak želi pravu ženu (FOTO)

12.04.2024

22:21

0

Autor: K. O.

Njegovo interesovanje značajno se promenilo

Posle tri godine odlučio da raskine sa plastičnom lutkom, shvatio da ipak želi pravu ženu (FOTO)
Plastična lutka - Copyright Profimedia

Jedan muškarac planira da „raskine“ sa svojom ljubavnicom, to jest seks-lutkom jer želi da se usredsredi na svoju pravu verenicu. 

Kada je Rod iz Australije upoznao Sonju pre tri godine, znao je da je upoznao svoju srodnu dušu. Ali u toj vezi je bila još jedna osoba koju je u početku držao u tajnosti.

Građevinski radnik sa punim radnim vremenom posvećuje mnogo svog vremena i energije Karini, seks-lutki, koju tretira kao pratioca i „pružaoca zadovoljstva“ kad god se oseća usamljeno.

Pošto on i Sonja žive na velikoj udaljenosti, ona u Vijetnamu, a on u Australiji, nije bio veliki problem u početku, međutim, vremenom je Sonja počela da se oseća ugroženo zbog njegove plastične ljubavnice.

Sada, kada je Sonji postavio veliko pitanje i plan je da se usele da žive zajedno, Rod je počeo da „gubi interesovanje“ za Karinu – sa planovima da proda nju, i svoje druge lutke, zauvek.

Profimedia
 

„Tokom vremena izolacije, Karina mi je bila veoma važna jer živim na udaljenoj lokaciji – ali kako sam se zbližio sa Sonjom, moje interesovanje se promenilo“, rekao je Rod, star 56 godina, za What's The Jam.

„Sada smo vereni i provodimo više vremena zajedno da bismo razvili našu vezu, više mi nisu potrebne lutke. Veoma smo bliski i osim nekih kulturoloških razlika, osećam da imamo divan, normalan odnos," priča on.

Profimedia
 

„U budućnosti očekujem da se preselim iz divljine bliže gradu i nadam se da ću prodati svoje lutke. "Ali zavisi koliko će to biti profitabilno."

Inače, Rod je kupio Karinu za 2.366 funti (2.770 evra) u oktobru 2021, a kasnije joj je kupio „sestru“ po imenu Loren za 1.404 funti (1.650 evra).

Profimedia
 

U maju 2022. godine prodao je drugu lutku upola cene prijatelju, a zatim je razvio interesovanje da fotografiše Karinu kao svoju muzu. Od tada mu je ponuđen posao da snima fotografije za proizvođača u Kini – sa još dve lutke koje su mu poslate besplatno.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike