Imamo čarobni štapić: Usrećite svoju (ili tuđu) ženu za samo pet minuta dnevno

04.11.2023

13:41

0

Autor: V. I.

Umesto da trošite sate u lupanju glave kako da joj vratite osmeh na lice, pogledajte naše savete za instant usrećivanje

Imamo čarobni štapić: Usrećite svoju (ili tuđu) ženu za samo pet minuta dnevno
Copyright Pexels

Samo pet minuta nije dovoljno za mnoge poslove u domaćinstvu, ali pet minuta može da poporavi situaciju u braku ili vezi. Da, dobro ste čuli. Ako ništa drugo, žena će uočiti da ste se angažovali a ne da sedite i ne radite ništa, što će je poput magije učiniti srećnom i manje pod stresom. Evo pet načina da usrećite svoju ženu za samo pet minuta dnevno:

1. Kada dođete kući, pitajte: "Šta mogu da učinim da pomognem?" Onda barem pet minuta radite ono što vam ona kaže, šta god da kaže - bilo to usisavanje, masaža ili skupljanje veša. 

Mnogi muškarci postavljaju ovo pitanje i onda urade samo polovinu posla. Dakle, ako je posao da promenite bebi pelenu, nemojte da ostavite maramice i kremu otvorene već uradite sve po redu kako treba.

Profimedia
 

2. Recite svojoj ženi da cenite to što ona radi

Čitavih pet minuta (ni sekund manje!) govorite joj zbog čega se osećate zahvalno i srećno pored nje. Videćete da ovo može stvarno imati pozitivan uticaj na osećanja vaše žene. Možda će vas ponovo pogledati kao nekad kad ste se zabavljali. Ili će barem biti umornija verzija tog dejta.

Pexels
 

3. Pošaljite svojoj ženi e-mail o tome koliko je volite

Bez logistike, bez planova, samo ljubavno pismo. Žene vole ove stvari - većina njih. Ako ne možete da zamislite kako bi takav imejl zapravo izgledao, inspirišite se na internetu, bar toga ima na pretek. Ako više volite, možete i da napišete rukom to pismo.

Pexels
 

4. Idite na internet i odvojite pet minuta da svojoj ženi kupite mali poklon iznenađenja

Ovo ne traje dugo a sigurno će da je usreći. Poklon može da bude i simboličan.

Pexels
 

5. Kada želite da budete intimni, pogledajte u oči svoje žene i recite joj koliko je želite i koliko je seksi

Koristite detalje i neka traje pet minuta. Verujte da je ovo je duže nego što većina muškaraca potroši da bi zavelo svoju lepšu polovinu. Većina njih posle jedne rečenice prelazi na stvar. Iznenadite je i budite verbalnom maštoviti: kažete joj koliko je želite i šta biste joj sve radili.

Pexels
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike