Bez dlake na jeziku: Žene dele savete za ćelave muškarce kako da budu privlačni i uspešni u ljubavi

30.06.2023

13:40

0

Autor: K. B.

Jedan američki proizvođač brijača i mašinica za brijanje sproveo je istraživanje među 1.000 žena, koje su otkrile šta je to što muškarac bez kose treba da ima da bi privukao pažnju suprotnog pola

Bez dlake na jeziku: Žene dele savete za ćelave muškarce kako da budu privlačni i uspešni u ljubavi
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Dobro je poznato da mnogi muškarci teško prihvataju gubitak kose. Pokušavaju da je povrate raznim preparatima, a kada oni ne daju rezultate, odluče se da obriju glavu, ali im je teško da se naviknu na novi izgled. Međutim, anketa sa ženama pokazuje da one ne bi odbile muškarca samo zbog ćelavosti, posebno ako on ispunjava neke druge uslove. Gotovo polovina, tačnije 46,20 odsto ispitanica, savetuje muškarcima da rade na samopouzdanju, jer niko ne voli muškarce koji su vidno uznemireni zbog gubitka kose.

Čak 36,80 odsto žena smatra da je gusta brada obavezna kod muškaraca bez kose, jer privlači pažnju i skreće fokus sa manjka vlasi na glavi. Iznenadjujuće mali procenat, 12,70 odsto, savetuje ćelavcima da posećuju teretanu i redovno brinu o svom telu, dok 10 odsto smatra da je tetoviranje odličan potez kada se izgubi kosa. Oko devet odsto ispitanica savetuje da obrate pažnju na modu i način oblačenja.

Pixabay
 

Kako da povećate privlačnost ako ste ćelavi

samopouzdanjem 46,20 odsto
gustom bradom 36,80 odsto
teretanom 12,70 odsto
tetovažama 10 odsto
lepim oblačenjem 8,80 odsto
nikako, ćelavost je privlačna sama po sebi 6,40 odsto
*anketirano je 1.000 ispitanica

Samo 6,4 odsto od 1.000 ispitanica smatra da im ništa od navedenog nije potrebno, te da su ćelavi muškarci sami po sebi privlačni. Ovaj procenat ne treba da ih obeshrabri, jer većina ispitanica, uprkos savetima za muškarce bez kose, na jednostavno pitanje "Da li su vam ćelavi muškarci privlačni?" odgovorila je potvrdno.

Tačnije, 87,5 odsto žena i devojaka različitih godina i nacionalnosti je izjavilo da bi stupilo u ljubavnu ili seksualnu vezu s muškarcem bez kose, dok samo 12,5 odsto nije pokazalo takvo interesovanje.

Takođe, mnoge žene su priznale da kosa, odnosno izgled, uopšte ne igraju bitnu ulogu, već da su im važniji ličnost muškarca, pre svega inteligencija i duhovitost. Nekima čak više veruju ćelavim muškarcima nego onima koji se trude da povrate kosu.

Na kraju, žene su izdvojile četvoricu glumaca kao najprivlačnije ćelave muškarce - Brusa Vilisa, Džejsona Stejtama, Patrika Stjuarta i Dvejna Džonsona. To su javne ličnosti koje su osvojile njihova srca i dokazale da ćelavost ne smanjuje njihov šarm i atraktivnost.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike