Planirala je zajednički život i porodicu sa svojim dečkom, a onda je saznala za stravičnu tajnu koju krije: Ignorisala sam sva upozorenja

22.03.2023

22:21

0

Autor: Z.A.S.

Jedna poruka sa nepoznatog broja je sve promenila

Planirala je zajednički život i porodicu sa svojim dečkom, a onda je saznala za stravičnu tajnu koju krije: Ignorisala sam sva upozorenja
Svađa - Copyright Freepik

Kada se zaljubimo, potpuno je logično da mnoge stvari ne vidimo. U takvim situacijama, kada na oči stavimo "ružičaste naočare", nažalost, često ignorišemo čuvene "crvene zastavice" koje uglavnom ukazuju na to da nešto silno nije u redu.

Jedna devojka se prisetila perioda u kojem je jako bila zaljubljena u čoveka sa kojim je mislila da će provesti ostatak života. Koliko je samo bila naivna.

Kako to obično biva, ispodtavi se da je princ na belom konju zapravo konj, pa je tako i ovaj gospodin opravdao mišljenje da su muškarci lažovi i prevrtljivci. Pored toga što se sa njom zabavljao, takođe je bio i oženjen i sve vreme je imao porodicu.

Ova žena ima 29 godina, a muškarac 35. Upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje, a iskrice su se pojavile čim su se upoznali.

Prema njenim rečima, nikada nije osetila tako intenzivana osećanja prema nekome u tako kratkom vremenskom periodu, kao što je to bio slučaj sa njim. On je jednostavno bio sve ono o čemu je ona maštala - velikodušan ljubavnik, saosećajan, zabavan i romantičan.

Freepik
 

Par je ubrzo počeo da priča i o zajedničkoj budućnosti, a on joj je rekao da jedva čeka da dobiju decu, pa su čak počeli i da traže stan u koji bi mogli zajedno da se usele. A onda se njen svet srušio u trenutku. Na njen broj telefona je stigla poruka sa nepoznatog broja u kojoj je pisalo: "Kloni se mog muža."

Naravno, prvo je pomislila da je reč o neslanoj šali, ali su joj onda stigle i fotografije sa venčanja njenog dečka.

- Nisam mogla da verujem. Ne samo da je oženjen, već ima i dvoje male dece. -

Pixabay
 

Nakon što je shvatila da ju je partner slagao o apsolutno svemu, srce joj je slomilo na milion delova. Odmah je blokirala njegov broj i od tada ga više nikada nije videla.

Sada, kada se osvrne unazad, shvata da je sve vreme ignorisala znakove upozorenja, odnosno crvene zastavice. Recimo, ona apsolutno nikada nije prespavala kod njega, a temu upoznavanja njegove porodice uvek je izbegavao. Seća se i da je njen dečko umeo da nestane na po nekoliko dana, a iako je to smatrala čudnim, ubedila je sebe da je prezauzet zbog posla.

Freepik
 

- Mislim da sam u njemu želela da vidim ono najbolje. - 

Ipak, srce joj je slomljeno i pita se čime je to zaslužila.

Stručnjakinja za odnose je odlučila da uteši ovu tužnu ženu i poručuje joj da nikako nije mogla da zna šta se dešava sa njenim partnerom. Iako je možda bilo znakova upozorenja, stručnjakinja kaže da činjenica da je odabrala da vidi ono najbolje u svom dečku govori sve o njoj i njenom karakteru. Dodaje i da je on jedini krivac za ono što se dogodilo i da je tačno znao što radi.

Freepik
 

- Gledajte na ovo kao na blagoslov, jer bolje da saznate sad nego kasnije, kad stvari možda eskaliraju. Znam da vas ovo jako boli i kratkoročno će biti teško pomiriti se sa njegovim lažima. Ali, kad ga budete preboleli, bitće lakše - objašnjava stručnjakinja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike